Teatru, dans si expozitie, intr-o zi de marti

Marti, 24 martie, ai la dispozitie o gama variata de evenimente. Numai chef de iesit sa fie! Pentru inceput, mergi la TNB, unde se joaca "Sapte dintr-o lovitura" de Lia Bugnar. Centrul Ceh iti propune apoi expozitia "New face of Prague", iar un alt centru, de aceasta data al Dansului, te invita la "Europe in Motion", cu si de Mihaela Dancs.

Marti, 24 martie, ai la dispozitie o gama variata de evenimente. Numai chef de iesit sa fie! Pentru inceput, mergi la TNB, unde se joaca "Sapte dintr-o lovitura" de Lia Bugnar.

Centrul Ceh iti propune apoi expozitia "New face of Prague", iar un alt centru, de aceasta data al Dansului, te invita la "Europe in Motion", cu si de Mihaela Dancs.

"Sapte dintr-o lovitura" de Lia Bugnar

 
Scrisa de Lia Bugnar si pusa in scena de Ion Caramitru, "Sapte dintr-o lovitura" este o piesa cu si despre tineri.

Actiunea se ptetrece intr-un studio de televiziune si descrie un maraton live ce dureaza trei zile, timp in care persoanajele, sapte la numar, trebuie sa isi indeplineasca visele si dorintele cu  orice pret.


Distributia:

  • Clara: Carmen Ungureanu
  • Fefe: Ana Macovei
  • Ema: Lia Bugnar
  • Gabi: Mihai Calota
  • Bobo: Florin Lazarescu
  • Nick: Alexandru Nedelcu
  • Luca: Axel Moustache
  • Marina: Victoria Dicu


"Sapte dintr-o lovitura" de Lia Bugnar
Marti, 24 martie, ora 19.00
Teatrul National - Sala Atelier
Pret bilete: 30 lei; 16 lei
Durata spectacolului: 1 ora si 50 minute

"New face of Prague"


Daca te-ai hotarat sa mergi la Praga, expozitia "New face of Prague" te pregateste pentru ce vei vedea acolo. Specialistii spun ca este un oras cu o uimitoare varietate arhitecturala.
Daca nu ai planuit sa mergi in capitala Cehiei, vizitand aceasta expozitie cu siguranta iti vei dori.

Expozitia curata de Galeria Jaroslav Fragner prezinta peste 30 dintre cele mai interesante constructii si proiecte realizate in Praga dupa 1990. Pe langa icoane arhitecturale ca Dancing House creata de Frank Gehry si Vlado Milunic expozitia prezinta constructii si proiecte mai putin cunoscute, dar la fel de interesante din punctul de vedere al conceptului si arhitecturii porpuse, spun cei de la Centrul Ceh.

24 februarie - 17 martie / Universitatea de Arhitectura si Urbanism Ion Mincu
Centrul Ceh

"Europe in Motion"


Marti seara, la Sala Ronda a Centrului Nationala al Dansului, poti vedea Europa in miscare, asa cum se misca ea in viziunea Mihaelei Dancs.

"Sa fie oare vorba despre o lucrare de grup a persoanelor care ma locuiesc? Le-am propus o colaborare fara sa-mi treaca vreo secunda prin cap in ce ma bag.
Uneori parca putin le pasa ca-s implicate intr-un proces artistic, nu fac nimic. Alteori isi zguduie gazda, le apuca o energie febrila, vorbesc unele peste celelalte si se cearta din tot soiul de motive, se judeca, isi întorc corpurile pe dos, parca-s angajate intr-o cursa si incearca sa prinda ceva care le scapa tot timpul. Cand discutam, numai eu stiu ce-mi aud urechile. Cine decide? Ce facem, ce credem ca facem si de ce facem ceea ce facem? Sper sa cadem la pace pana la final. Iar daca-mi pierd autoritatea, nu raspund pentru rezultat." Mihalea Dancs (cndb.ro)

Mihaela Dancs
Durata: 30 minute
Productie: independenta, cu sprijinul CNDB

Spectacol de dans "Europe in Motion" - work in progress
24 martie, Sala Ronda, ora 19.00
Centrul National al Dansului
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod