Tasting Romania, cadoul perfect la un click distanță

Săpunuri naturale din Maramureș, creme de față din Techirghiol, coliere originale create de Carmen Gherghe sau dulceață de afine din Mureș, cozonac din Bucovina, bere din Timișoara sau

Săpunuri naturale din Maramureș, creme de față din Techirghiol, coliere originale create de Carmen Gherghe sau dulceață de afine din Mureș, cozonac din Bucovina, bere din Timișoara sau pălincă din Covasna. Pe toate le găsiți la un click distanță, pe site-ul www.tastingromania.ro, cel mai nou portal prin care România poate fi „gustată” de oricine, acasă sau la fața locului.

tasting romania

Proiectul aparține unor entuziaști călători prin țară, care au strâns în ani povești frumoase despre oameni și locuri, și pe care acum vor să le promoveze, pentru că merită, dar mai ales pentru că așa, promovându-le, pot fi ținute cât mai mult în viață.

E vorba despre tradiții locale, despre meșteșuguri din care ies minuni artizanale, despre plaiuri minunate pe care prea mulți dintre români n-au călcat vreodată, deși le sunt destul de la îndemână.

Într-o formă grafică foarte frumoasă, site-ul oferă mai multe tipuri de servicii. La prima vedere aveți de ales între a merge voi să gustați România, pe provincii (Bucovina, Maramureș, Moldova, Muntenia, Transilvania), sau să o chemați la voi acasă, adică să comandați produse culinare, cosmetice sau decorațiuni din zonele descrise.

Prima variantă se adresează timpului vostru.

Aveți la dispoziție un week-end sau un concediu? Aveți niște prieteni din străinătate care vor să vă cunoască țara? Intrați pe site și alegeți-vă singuri locurile pe care vreți să le vizitați. Vi se deschid apoi diverse propuneri, de la degustări de vinuri, beri, pălinci, brânzeturi, plăcinte, ciorbe sau pastrame la plimbări cu calul, telegondola sau mocănița, incursiuni în bucătăria tradițională sau mai modernele terapii spa. Bifați ce vă face cu ochiul și vă alcătuiți astfel singuri „buchetul” de vacanță.
Primiți apoi un voucher cu care plecați la drum. Fiecare variantă are prețul ei, deci va fi foarte ușor să vă croiți aventura după bugetul personal.

Același parcurs poate fi făcut și dacă vreți să oferiți cuiva un cadou sub forma unei excursii inițiatice în România.

Site-ul este ideal pentru bărbații în pană de idei sau pentru femei care vor să le sugereze idei iubiților ;) Dacă n-ați reușit de Valentine Day, de Dragobete, hai poate de 1 Martie, 8 Martie sau în concediul de la vară vă lipiți de ceva de prin eterna și fascinanta Românie.

dollores-benezic
dollores-benezic
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod