Targuri, cross, petreceri si... lansare Acelash

Dupa o saptamana plina de evenimente, Eva.ro iti propune un weekend relaxant.
Dupa o saptamana plina de evenimente, Eva.ro iti propune un weekend relaxant. Concerte, petreceri, teatru, dar si sport, de toate pentru toti.

Sambata, spre exemplu, poti sa mergi la concertul "Sir Blues Vali Racila". Evenimentul are loc in Big Mamou, incepand cu ora 22.00. In aceeasi zi iti poti duce copilul la Baneasa Shopping City unde va avea loc petrecerea "Copiii pasesc pe luna". Evenimentul propune o incursiune in lumea descoperirilor spatiale, intr-un cadru interactiv care ofera participantilor posibilitatea de a experimenta senzatia unei calatorii in spatiu.


Tot la capitolul petreceri, dar de data asta, petrecerea adultilor, in Daimon Club are loc un party special al carui invitat este Moshic. Pesye 80 de galerii de arta si colectionari particulari se unesc sub cupola hotelului Pullman, sambata. Evenimentul, denumit "Targul Anticarilor Rom-Antique", se afla la cea de-a 35-a editie.

Pentru ziua de duminica, 27 septembrie, lucrurile stau putin altfel. Organizatorii Cross Petrom te invita sa faci putin sport. Inscrierile pentru participarea la aceasta competitie se fac intre orele 8.30-10.30, iar startul se va da la ora 11.00 in Piata Charles de Gaulle.
Traseul este de 3,7 km si cuprinde Bd-ul Prezan – Arcul de triumf – Bd-ul Kiseleff – Piata Victoriei si Bd-ul Aviatorilor.

Pe langa beneficiile pentru sanatatea nostra, Crosul Petrom vine cu numeroase premii: 4800 de litri de combustibil pentru alergatorii de la categoriile Seniori si Veterani (locul I: 300 de litri, locul II: 200 de litri, locul III: 100 de litri) si premii speciale pentru Juniori (locul I: un dvd player portabil, locul II: un Ipod Shuffle si locul III: o rama foto digitala).

Petrom mai ofera alergatorilor si 100 de premii surpriza in cadrul unei tombole.


La aceeasi ora, cei care nu sunt adeptii sportului, pot merge la teatru. La teatrul Ion Creanga va fi pusa in scena piesa "Pinocchio", o adaptare sub forma unei comedii muzicale interactive, cu dans si cuplete pline de aluzii contemporane familiare copiilor. Mai spre seara, adica la ora 17.00, club Goblin te invita la petrecere. Can I kick it?, cu Bazooka & guests. Intrarea este libera.

Nu rata nici spectacolul de Circul Variety Globus. In weekend-ul acesta se joaca "D'ALE BIBICILOR LUI CARAGIALE", dupa urmatorul program:

  • Sambata : 26.09.2009 ora : 15 : 00
  • Duminica : 27.09.2009 ora : 15 : 00 si 18 : 30


Am lasat la sfarsit partea cea mai interesanta.
Un nou proiect muzical semnat Acelash, va iesi tare pe piata. Primul album din cariera solo se numeste "E bine rau". Lansarea va avea loc in Suburbia, duminica, incepand cu ora 20.00. Si, inca o surpriza din partea organizatorilor, daca esti printre primii 150 care ajung in Suburbia, vei primi un album gratis. Suna bine!
25 Septembrie 2009
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod