Sting, dragoste si o piesa de teatru

Fanii lui Sting sunt in delir. Artistul a venit din nou in Romania. Dupa 12 ani de la primul concert pe care l-a sustinut pe plaiurile mioritice, artistul s-a hotarat sa ne viziteze din nou.
Fanii lui Sting sunt in delir. Artistul a venit din nou in Romania. Dupa 12 ani de la primul concert pe care l-a sustinut pe plaiurile mioritice, artistul s-a hotarat sa ne viziteze din nou. Asadar, pe 10 februarie, Sting concerteaza pe scena Salii Palatului, facand un popas in turneul de promovare al celui mai recent proiect, intitulat "Songs from the Labyrinth". Acest material discografic a fost realizat ca un tribut pe care Sting il aduce marelui compozitor John Dowland (1563 - 1626).

"Songs from the Labyrinth" a fost un adevarat succes de casa, reusind sa se vanda in peste un milion de exemplare pana acum si clasandu-se pe primele locuri in topurile de profil.

Data: 10 februarie
Locatia: Sala Palatului Bucuresti

Se apropie Ziua Indragostitilor...


Cei care vor trece zilele acestea pe la Casa Latina vor avea ocazia sa demonstreze cat de mult ii inspira dragostea. Asadar, ei vor avea ocazia sa scrie versuri sau sa recite catrene, toate legate de sarbatoarea care se apropie.

Data:
10 februarie
Locatia: Restaurantele Casa Latina

De ce sa spunem "NU" folk-ului


Jul Baldovin si prietenii lui ii invita pe toti iubitorii muzicii folk si nu numai sa vina in 100 CROSSROADS. Aici vor avea parte de o atmosfera de neuitat.

Data: 10 februarie
Locatia: 100 CROSSROADS
Ora: 20.30
Pret bilet: 10 Ron

Relaxeaza-te la o piesa de teatru


Sase femei, toate in jur de 30 de ani. Prietenia lor este pusa la incercare in momentul in care una dintre ele divorteaza. "Un cuplu ciudat", piesa de teatru adaptata dupa lucrarea lui Neil Simon, ii are in distributie pe Mirela Zeta, Andreea Gramosteanu, Ioana Barbu, Ana Macovei, Doina Antohi, Andreea Samson, Florin Lazarescu, Catalin Babliuc. "Mi-a placut textul extrem de mult. E o comedie inteligenta si dinamica, dialogul e atat de bine scris, aproape ca nu ai ce juca", spune Doina Antohi, regizorul acestei piese.

Data: 10 februarie
Locatia: Teatrul Arca
Ora: 19.00
Pret bilet: 20 Ron
9 Februarie 2009
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod