Selfiuri profi gratis în Noaptea studiourilor foto

După succesele înregistrate deja în ultimii ani de nopțile albe ale muzeelor, galeriilor sau agențiilor, Noaptea Studiourilor Foto încearcă anul ăsta cu primii pixeli să le calce pe urme.

După succesele înregistrate deja în ultimii ani de nopțile albe ale muzeelor, galeriilor sau agențiilor, Noaptea Studiourilor Foto încearcă anul ăsta cu primii pixeli să le calce pe urme. Mecanismul este același: studiourile foto participante își prelungesc programul până la miezul nopții și îi invită pe oameni să le viziteze.
Curioșii pot afla în noaptea de 20 iunie (vineri spre sâmbătă) cum se desfășoară o ședință foto profesională, pot participa la workshop-uri și ateliere foto, mini-ședințe foto gratuite, demonstrații de styling, etc.

Din majoritatea studiourilor veți putea pleca (după ședința foto aferentă) cu câte o fotografie personală făcută profesionist, în format tipărit.

După încheierea sesiunilor foto, participanții sunt așteptați la Ludic, pub-ul oficial al evenimentului (strada Aaron Florian 3A, zona Armenească), pentru mai multe fotografii în studioul mobil de la Stan Miles, proiecții cu fotografii de la evenimentele din studiourile participante și o tombolă cu premii de la Nikon, Epson și F64.

Noaptea Studiourilor Foto pune pe masă câte ceva pentru toate interesele: fotografie de fashion, produs, nuntă, copii și viitoare mămici, fotografie de concert, ateliere și workshop-uri, expoziții, concursuri cu premii, petreceri și cocktailuri, vouchere de reduceri și ședințe foto gratuite etc.

Programul detaliat al evenimentului, cat si harta studiourilor pot fi gasite pe noapteastudiourilorfoto.ro.

dollores-benezic
dollores-benezic
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod