"Puzzle Project with love"

Tabara de creatie Puzzle Project si atelierele deschise publicului te invita si anul acesta pe terasa La Motoare, deasupra Teatrului National din Bucuresti pana pe 22 iunie.
Tabara de creatie Puzzle Project si atelierele deschise publicului te invita si anul acesta pe terasa La Motoare, deasupra Teatrului National din Bucuresti pana pe 22 iunie.

Din 15 iunie pana pe 22 iunie se va desfasura cea de a treia editie a Puzzle Project de pe Terasa "La Motoare", cu sloganul: "Vara asta, vaca din Laptarie are fluturi in stomac. Din 15 iunie, pentru o saptamana vino si tu sa te indragostesti de arta La Motoare".

Dupa ce, in anii precendenti, peretele de pe terasa a ramas semnat de artisti din Romania, Moldova, USA, Olanda, Anglia, Spania, Germania, Palestina, Israel, Croatia si Turcia, in 2008 galeria neconventionala de pe terasa se va intregii ca si puzzle cultural cu proiectele invitatilor de anul acesta, straini si romani.

"Puzzle Project, with love" este editia a III-a.
Tema "....with love" este, ca in fiecare an, una generoasa atat pentru participantii din tara si strainatate cat si pentru vizitatorii terasei. Ca si cele ce au precedat-o se refera la diversitate, universalitate si toleranta prin cunoastere.

Proiectul va avea ca invitati tineri artisti din Portugalia, Brazilia, Franta, Italia, Japonia si Romania. Ca si anii anteriori, cei acceptati in proiect vor picta timp de o saptamana cate o portiune din zidul exterior.

Pentru vizitatorii terasei se vor organiza actiuni menite sa-i incurajeze sa-si dea frau liber creativitatii si sa se recreeze in cadrul a diferite workshop-uri.

Proiectul ramane un manifest al experimentelor si expresiilor artistice din toata lumea.
Tema comuna propusa in fiecare an face ca artistii sa realizeze o punte a imaginarului cu realitatea inconjuratoare, muza tuturor in acest caz. Prin continuitatea sa, proiectul ofera Bucurestiului un eveniment anual in care artisti din mai multe culturi se intalnesc si contribuie impreuna la completarea unui puzzle cultural reprezentat cel mai bine de vizitatorii terasei "La Motoare".

Prezenta artistilor pe terasa se vrea o integrare in atmosfera cosmopolita deja existenta. Tot ca un obiectiv este si conlucrarea artistiilor din diferite zone, timp de o saptamana, ca exemplu al comunicarii prin arta si a disparitiei barierelor si granitelor.


Puzzle Project "...with love" - Editia a III-a, 2008
15 - 22 iunie 2008
Terasa La Motoare
Puzzle Project este un proiect propus de George Bodocan si organizat de "All Concept".
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod