Program de week-end: muzică, film, picnic sau cu motorul la mare

Ce puteți face week-end-ul ăsta prin București și nu numai: Filme gratis în Herăstrău Începând de azi, toată vara asta lungă și caniculară, va fi presărată cu filme în fiecare

Ce puteți face week-end-ul ăsta prin București și nu numai:

Filme gratis în Herăstrău

Începând de azi, toată vara asta lungă și caniculară, va fi presărată cu filme în fiecare week-end în Herăstrău. Primăria Capitalei, prin CreArT- Centrul de Creație, Artă și Tradiție al Municipiului București, vă oferă până la 30 septembrie, evenimentul cultural „CinePark”, în Parcul Herăstrău (la intrarea Charles de Gaulle). Vor fi filme artistice de toate genurile - dragoste, acțiune, comedie, science fiction, dramă, etc. Pentru copii, în fiecare dimineață a zilelor de sâmbătă și duminică, vor fi matinee.

Programul din fiecare weekend va fi următorul:

Vinerea - ora 19.30- film artistic

Sâmbăta - ora 11.00 – matineu pentru copii și ora 19.30 – film artistic

Duminica – ora 11.00 – matineu pentru copii și ora 19.30 – film artistic

Accesul este gratuit.

***

Picnic fashion englezesc

La Librăria Bastilia se petrece un Fashion Picnic, sâmbăta asta.

În casa din Piața Romană nr. 5 va fi un rendez-vous cu creatori de modă, cu prilejul Fashion Picnic 7, un eveniment creat cu scopul de a aduce laolaltă pasionații de design vestimentar și obiceiuri culinare, într-o atmosferă tipic britanică. Reuniunea din mansarda librăriei va fi o strămutare în premieră a Fashion Picnic-ului din grădina britanică. Sărbătoarea marchează, în plus, inaugurarea oficială a British Gallery sub acoperișul librăriei. British Gallery a sosit deja la Librăria Bastilia începând cu luna iunie 2012 și oferă spre vânzare cadouri pentru casă și accesorii pentru masă și bucătărie, ceramică și porțelanuri englezești, ceaiuri, cafea, biscuiți tradiționali și altele, toate la prețuri la fel cu cele din galerie (strada Paris 14A).

La Fashion Picnic 7, invitați să își expună cele mai noi colecții pentru sezonul estival 2012 vor fi: Ioana Ciolacu | Sandra Galan | Anca Miron | Wolf 25 | Tuxedo Confessions | Quoi de Neuf || Fabrix |

Expoziție de fotografie: SuperBogdan

Vor mai fi degustări de vinuri din portofoliul Domeniile Sâmburești, Aqua Carpatica, ceaiuri și biscuiți tipic englezești, cu muzică în același ritm de fâțâială.

Tot timpul va fi vară și totul conform planului. Intrarea este liberă.

***

Festivalul muzicii de film în Piața Enescu

În Piața George Enescu începe în acest week-end a VII-a ediţie a Bucharest Music Film Festival. În fiecare seară între orele 19.30 - 21.00 au loc recitaluri live ale unor artişti de renume naţional şi internaţional. În continuare, până la orele 23.00 sunt prezentate proiecţii de filme (înregistrări ale unor concerte şi opere filmate pe marile scene lirice ale lumii). Dansatori ai Wilmark Dance Academy vor încânta audienţa cu momentele lor coregrafice în fiecare zi de weekend, începând cu orele 18.30, în cadrul Orei de dans. Accesul este gratuit iar spaţiul este deschis zilnic între orele 11.00-23.00

***

Lupii de mare ambalează motoarele la Mamaia

„Seawolves Bike Fest V - Mamaia 2012, desfăşurat în perioada 8 - 10 iunie 2012, e o manifestare dedicată iubitorilor de motociclete si nu numai.

Evenimentul se va desfăşura în staţiunea Mamaia - Camping Turist (ultimul sens giratoriu), unde vor avea loc concerte de muzică rock şi blues, concursuri moto, paradă moto, artificii,tombola precum şi multe alte surprize.

Invitata principală a ediţiei din acest an este trupa Zdob şi Zdub, însă nu va lipsi nici Silviu Covaci, dar şi alte trupe, mai mult sau mai puţin cunoscute: Old No 7, Sukar Nation, Ziua Liberă, The Takeoffs, Words, On Sand, Trooper, Steelborn sau Blind Spirits.

Evenimentul va fi prezentat de Cristi Hrubaru de la Rock FM. Pretul unui bilet de intrare pentru toate cele 3 zile este de 30 de lei de persoana.

Sâmbătă 09 iunie ora 13 se va organiza în Mamaia și Constanța o mega paradă motociclistică la care vor participa aproximativ 300 de motociclete din toata țara.

***

La URANUS, Festivalul internațional al țiganilor

În Grădina Uranus e deja în plină desfășurare Festivalul Internațional al țiganilor. Muzică, dans, filme, meșteșuguri, work-shop-uri sau lansări de cărți, toate vă așteaptă până pe 10 iunie. Programul îl găsiți aici .

Mai multe de și despre mine, pe Dollo zice bine

dollores-benezic
dollores-benezic
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod