Oameni și melci, gratis

Dacă ați fi bărbat și vi s-ar propune 50 de euro pentru o mostră de spermă, ați dona sau ba? Dar dacă ați fi liderul sindical al unei fabrici în prag de faliment, și ați avea o mie de

Dacă ați fi bărbat și vi s-ar propune 50 de euro pentru o mostră de spermă, ați dona sau ba? Dar dacă ați fi liderul sindical al unei fabrici în prag de faliment, și ați avea o mie de bărbați care ar putea dona câte o mostră de spermă, pe zi, timp de o săptămână, înmulțit cu 50 de euro fiecare... ați salva fabrica sau ba?

Ei, din dilema asta, care a fost la bază o știre reală la începutul anilor 90, a ieșit un film  care cel puțin în aparență este unul amuzant.

Îl puteți vedea gratis sâmbătă seară, 6 octombrie, la sala UNATC, din strada Matei Voievod.

UNATC Bucureşti şi Film Menu prezintă sâmbătă proiecţia filmului „Despre oameni şi melci”, în regia lui Tudor Giurgiu, urmată de o dezbatere cu membrii echipei de filmare.

Evenimentul este al patrulea dintr-o serie de proiecţii lunare, din cadrul proiectului „Să Film!”, care îşi propune să ofere contextul necesar unui dialog între public şi realizatorii celor mai recente filme româneşti.

Proiecţiile vor avea loc de fiecare dată în Sala de cinema din UNATC - o sală cu o capacitate de aproximativ 150 de locuri. La finalul fiecărei proiecţii, publicul este invitat să intre în dialog cu o mare parte a echipei de filmare.

Programul de sâmbăta asta:

Ora 19.00: Proiecţie „Despre oameni şi melci” (România - Franţa, 2012) - cu Andi Vasluianu, Dorel Vișan, Monica Bîrlădeanu, Andreea Bibiri, Valeria Seciu, Jean Francois Stevenin, Robinson Stevenin, Ion Besoiu, Ovidiu Crișan, Ion Grosu, Clara Vodă, Alina Berzunteanu.

Ora 20.30: Dezbatere pe marginea filmului cu membrii echipei de filmare.

Mai multe de și despre mine, pe Dollo zice bine

dollores-benezic
dollores-benezic
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod