Muzica buna, artisti de exceptie in acest weekend

Cam aceasta ar fi caracterizarea weekend-ului acesta in ceea ce priveste distractia.

Cam aceasta ar fi caracterizarea weekend-ului acesta in ceea ce priveste distractia. "Harta distractiei" este plina de evenimente, iar noi am incercat sa le alegem pe cele mai importante ca sa-ti faci o idee si, in acelasi timp, un plan.


Bunaoara, sambata - 6 martie - te poti intalni cu Ioan Gyuri Pascu & Blue Woekers in Hard Rock Cafe. Artistii revin in acest club, cu incepere de la ora 22.30, pentru un nou concert  "destept, cu versuri inteligente si ironia subtila".

Cu o cariera muzicala ce se intinde pe aproape trei decenii, Ioan Gyuri Pascu pregateste pentru concertul din Hard Rock Cafe un playlist care ii va purta pe fanii sai prin ritmuri de folk, blues, rock, country-blues si chiar opera.

Pretul unui bilet este de 25 lei.



In aceeasi zi, dar de la ora 19.00, la Sala Palatului are loc concertul "Stagiunea permanentelor frumuseti". Seria de spectacole pe care Tudor Gheorghe le-a promis-o iubitorilor de cultura pura in acest an, continua cu "Anotimpurile mele: Iarna – Primavara 2010", reprezentatie ce ofera piese desprinse de pe albumele "Iarna Simfonic" si "Primavara simfonic" , interpretate in maniera unica a maestrului.

Primul spectacol va avea loc in Bucuresti pe data de 6 martie la Sala Palatului, unde, pe parcursul a doua ore, maestrul Tudor Gheorghe va fi acompaniat de nu mai putin de 40 muzicieni si alte 30 de voci minunate ale orchestrei si corului Teatrului liric "Oltenia" din Craiova, sub bagheta dirijorului Marius Hristescu.
Maestrul va darui piese precum: "La fereastra cu gutuie", Colindul celui fara de tara" sau "Antiprimavara", "Lumina lina", "Mugur, mugurel", "Salcamii" si "Dorul calator", care vor incanta, ca de fiecare data, auditoriul.

Ziua de sambata s-ar putea incheia foarte frumos si daca alegi sa mergi in club Maya, la Party All Time Hits. Nebunia incepe de la ora 21.00.

In ceea ce priveste ziua de duminica, 7 martie, lucrurile stau la fel de bine. Bunaoara, incepand cu ora 19.00, la Sala Palatului are loc Gala Folk Om Bun 2010. Afisul spectacolului din acest an cuprinde nume de referinta pentru muzica folk din tara noastra. Alexandru Andries, Vladi Cnejevici, Victor Socaciu, Vasile Seicaru, Mircea Florian, Ceata Melopoica, Ada Milea, Maria Gheorghiu, Daniel Iancu si Doru Stanculesu ne vor incanta prin evolutiile lor scenice iar maestru de ceremonii va fi cantautorul sighisorean Adrian Ivanitchi.

Galele folk Om Bun au debutat in 1996, printr-un marton muzical desfasurat in exceptionalul decor oferit de Castelul Huniazilor din Hunedoara.
Au mai fost apoi editii care s-au desfasurat la Deva, Mangalia, Constanta, Tg. Mures si, in ultimii sapte ani, la Bucuresti.

Biletele se gasesc la casa de bilete a Salii Palatului, TNB, Magazinul Muzica, retelele de magazine Diverta, Germanos, Vodafone sau Carrefour, librariile Humanitas si online, pe eventim.ro, biletedelatati.ro, blt.ro, myticket.ro, ticketpoint.ro si bilete.ro, vandbilete.ro.

La final, tot pentru ultima zi a acestei saptamani, iti recomand petrecerea "Ultimatum Pentru Arta 7", care are loc in clubul Suburbia, incepand cu ora 19.00.

"Ultimatum pentru Arta – Open Hip Hop Contest" este un eveniment anual ce promoveaza notiunea de competitie sub forma de arta. Prin acest eveniment organizatorii doresc sa ofere o directie pozitiva tinerilor care au astfel de preocupari.
Evenimentul va cuprinde concerte de hip-hop pe parcursul a 3 reprize / zile in clubul Suburbia din Bucuresti.

Vor fi selectate 16 trupe / MC dintr-un numar de 'x' nume inscrise pana pe data de 2 Martie 2010. Concursul va avea loc intre 7 martie si 21 martie.

5 Martie 2010
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod