Marti ai film, teatru si folk

Te gandesti cu jind la orele petrecute in weekend-ul care tocmai a trecut? Iti pare rau ca mai sunt atat de multe zile pana la weekendul viitor.

Te gandesti cu jind la orele petrecute in weekend-ul care tocmai a trecut? Iti pare rau ca mai sunt atat de multe zile pana la weekendul viitor. Amageste-te cu o portie de folk, putin teatru de calitate si o comedie de... exceptie.

 

Hotel pentru catei


Cei doi adolescenti orfani, Andi si Bruce, sunt trimisi sa locuiasca cu matusa lor. Matusa se intelege cu copii pana in momentul in care ... un caine apare in viata lor si se pare ca acest caine are nevoie de ajutorul. Pentru ca matusa este alergica la caini, copii decid sa transforme o casa parasita din apropierea casei lor intr-un...

hotel pentru catei. Insa, pot sa tina ei secretul cat mai bine ascuns cand in hotel patrupedele devin tot mai numeroase?

Cei afla raspunsul la aceasta intrebare daca mergi sa vezi "Hotel pentru catei".

Echipa de productie:

  • Regia: Thor Freudenthal
  • Cu: Emma Roberts, Jake T. Austin, Don Cheadle, Johnny Simmons


Poti urmari aceasta pelicula de la ora 16.30, la Hollywood Multiplex, si de la orele 12.00, 13.45 sau 15.30, la Movieplex.

"Apolodor" vine la Teatrul Act


Povestea pinguinului din "Cartea cu Apolodor" de Gellu Naum este spusa de Dorina Chiriac, Radu Banzaru si Ada Milea, marit, 17 martie, la Teatrul Act din Bucuresti.

"Povestea asta-mi place la nebunie!...si a fost scrisa...

extraordinar de Gellu Naum... Eu am cam ciopartzit-o, ca s-o fac sa cante, dar... e aceeasi: unui pinguin din corul circului, brusc, i s-a facut dor de "fratii lui din Labrador", i-a cautat pe tot Globul... si... cand i-a gasit (la Polul Sud) i s-a facut, brusc, dor de fostii lui colegi din cor... "si a plecat Apolodor"...", spune Ada Milea.

Asadar, mergi la Teatrul Act, de la ora 19.00. Pretul biletelor este 20 Ron intreg si 15 lei redus.

La final, ia si o portie de folk


Karma vine in 100 Crossroads pentru a-ti oferi o portie de folk de calitate. Din partea casei vei primi alune si bere, toate pentru a avea o Happy Hour.

Deci, evenimentul va avea loc marti, 17 martie, de la ora 20.30.

Tot ce trebuie sa faci este sa platesti biletul de intrare: 10 Ron. Hai ca nu e mult!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod