La pedale în Kiseleff sau Herăstrău

Centrele „La Pedale” de împrumutare gratuită a bicicletelor se redeschid de azi, în parcurile Kiseleff şi Herăstrău, proiectul fiind reluat după ce anul trecut bicicletele au fost folosite

Centrele „La Pedale” de împrumutare gratuită a bicicletelor se redeschid de azi, în parcurile Kiseleff şi Herăstrău, proiectul fiind reluat după ce anul trecut bicicletele au fost folosite de peste 40.000 de cetăţeni.


Primăria Sectorului 1 şi Asociaţia Green Gate redeschid azi, în parcurile Herăstrău şi Kiseleff, centrele de împrumutare gratuită a bicicletelor în cadrul proiectului „La Pedale” care intră astfel în cel de-al patrulea an de existență.

Pe bază de buletin, și pentru două ore, puteți închiria gratuit una dintre cele 700 de bicle pe care organizatorii vi le pun la dispoziție anul acesta.

Bicicletele sunt de diferite dimensiuni, tocmai bune pentru adulți, adolescenți și copii. Cu un buletin de identitate puteți închiria maximum trei bicle pe care trebuie să le returnați în două ore în stare bună.

Proiectul „La Pedale” se desfăşoară, ca în fiecare an, între 1 aprilie şi 15 noiembrie, programul centrelor de închiriere fiind de luni până vineri, între orele 10.00 -18.00, iar sâmbăta şi duminica, între orele 10.00 - 19.00.

Și nu e păcăleală de 1 aprilie :)

dollores-benezic
dollores-benezic
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod