Invinge caldura cu o portie de relaxare

Sfideaza caldura de afara si petrece-ti seara de miercuri in oras.
Sfideaza caldura de afara si petrece-ti seara de miercuri in oras. Fie ca mergi la un film, fie ca alegi o piesa de teatru sau o carte buna, te asigur ca o sa te simti mult mai bine, decat daca ai sta in casa.

Pentru ca tot vorbeam de film, iti recomand "Cursa spre Witch Mountain", pelicula care-i are in distributie pe Dwayne Johnson, Carla Gugino, AnnaSophia Robb, Alexander Ludwig. Ani de zile au circulat povesti despre un loc secret, aflat in mijlocul desertului Nevada, cunoscut pentru fenomenele inexplicabile si lucrurile stranii vazute aici. Se numeste Witch Mountain, iar cand soferul de taxi Jack Bruno (Dwayne Johnson) intalneste doi adolescenti cu puteri supranaturale, care devin pasagerii sai, se trezesc azvarlit intr-o aventura pe care nu si-o poate explica.
Lucrand in echipa, Jack si tinerii sai pasageri descopera ca singura sansa de a salva lumea este sa descifreze secretele ascunse de Witch Mountain, intr-o adevarata cursa contra cronometru!. Sursa: Cinemagia.ro.

Pelicula ruleaza astfel:

  • Cityplex - 14:45 21:45
  • Movieplex - 13:45 15:45 17:45 19:45
  • The Light - 16:00 20:20
  • Hollywood Multiplex - 13:45

1801.ro iti recomanda piesa de teatru "AMERICAN BUFFALO". Donny – proprietar de vechituri, Bobby - copil de suflet, Teach - cartofor inrait, o moneda rara si un jaf. O poveste despre loialitate si prietenie in lumea interlopa a marginalilor unde ai crede ca doar banul face legea ; o poveste cu looseri.
Din distributie fac parte Gheorghe Ifrim, Vlad Zamfirescu, Marius Florea Vizante.

Piesa se joaca la Teatrul Act, incepe la ora 19.00, dureaza 2 ore si 10 minute si nu este recomandata persoanelor sub 16 ani. Preturi bilete: 20 LEI integral, 15 LEI redus pentru elevi, studenti si pensionari.

Tot miercuri, 15 iulie, incepand cu ora 15.30, se lanseaza la Institutul Cultural Roman volumul celei de-a V-a editii a "Concursului ISTORIA MEA - EUSTORY Calatorii si Frontiere Ieri si Azi: Intalniri, Despartiri, Regasiri ingrijit", de Adelina Oana Stefan. ISTORIA MEA – EUSTORY urmareste formarea deprinderilor de cercetare istorica la tineri, cultivarea rigorii stiintifice si imbogatirea cunoasterii istorice prin concentrarea atentiei asupra unor teme si subiecte, care de obicei sunt neglijate in cadrul predarii scolare a istoriei.

Concursul ISTORIA MEA - EUSTORY reprezinta o initiativa a societatii civile, fiind parte a retelei europene de cercetare istorica pentru tineri History Network for Young Europeans, sustinuta de Fundatia Korber.

Si, asa cum te-am obisnuit, nu se putea sa nu-ti recomand si o serie de petreceri care au loc in capitala noastra draga.
Ei bine, incepand cu ora 20.00, poti merge in El Grande Comandante, la"End of Prohibition".

El Grande Comandante initiaza o noua serie de petreceri care sparge tiparul El Comandante. Petrecerile se desfasoara sub titulatura "Gangster stile". Clubul se va transforma, iar "los companeros del Comandante" se vor deveni gangsterii alcoolului. Ei vor servi clientilor la fiecare bautura comandata, o bautura gratis. Seara va fi incununata de piramide de shoturi si multe, multe cocktailuri.

Alte petreceri:

KARAOKE PARTY
2 ore de Rock Romanesc in Heaven & Hell Bar
14 Iulie 2009
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod