Frumusete si muzica de calitate

Acestea sunt propunerile noastre pentru ziua de joi, 4 martie.
Acestea sunt propunerile noastre pentru ziua de joi, 4 martie. Cea de-a IV-a editie a Expozitiei profesionale internationale de cosmetica, hairstyling, SPA, wellness si medicina estetica isi deschide portile, la Sala Palatului din Bucuresti. in primavara anului 2010, timp de 4 zile (4 -7 martie) la Sala Palatului din Bucuresti, profesionistii in cosmetica, hairstyling, SPA, wellness si medicina estetica va dau intalnire la: ZILELE FRUMUSETII – ESTETIKA & WELLNESS 2010.

In ultima zi de congres va avea loc GALA PREMIILOR INDUSTRIEI DE FRUMUSETE in cadrul careia vor fi desemnate, din partea revistei "Les
Nouvelles Esthetiques“ Romania, titlurile:

- ESTETICIANA ANULUI 2009;
- STILISTUL ANULUI 2009;
- BEST TRAINER IN AEROBICS & FITNESS – 2009;
- MANAGERUL DE SUCCES AL ANULUI 2009;
- SALONUL ANULUI 2009;
- SPA-UL ANULUI 2009;
- CLUBUL DE FITNESS AL ANULUI 2009;
- CEA MAI ACTIVA PREZENTA IN INDUSTRIA DE FRUMUSETE IN ANUL 2009;
- PERSONALITATEA INTERNATIONALA A ANULUI 2009.


Ce inseamna ZILELE FRUMUSETII – ESTETIKA&WELLNESS 2010?

EXPOZITIE DE PROMOVARE SI VANZARE produse cosmetice profesionale pentru tratament facial si corporal, produse de tratament, ingrijire si vopsire a parului, produse dermatocosmetice si parafarmaceutice, ustensile, instrumente si accesorii pentru manichiura si pedichiura, coafura, saune, aparate pentru bronzat, mobilier, echipamente si accesorii pentru saloane de infrumusetare, centre de sanatate, SPA-uri, clinici si cabinete medicale, aparatologie electroestetica/electromedicina, produse de machiaj, echipamente si accesorii sportive, produse dietetice si servicii destinate ingrijirii corporale.

- CONFERINTE, DEMONSTRATII sI WORK-SHOP-URI pe teme de cosmetologie, medicina si chirurgie estetica, hairdressing, wellness si SPA.
- CONCURSURI de coafura (tunsoare & culoare si coafura), machiaj, pictura pe unghii, body-painting – in care profesionistii deja consacrati, dar si juniorii iti pot etala maiestria in fata juriului si a publicului s.a.
- CURSURI SI SEMINARII POST-CONGRES cu specialisti din Romania si din strainatate.


O alta propunere care merita sa fie bagata in seama este concertul celor de la Jukebox care va avea loc in Spice Club.
Evenimentul incepe la ora 22.00, iar intrarea este libera. Pregateste-te ca vei putea participa si la karaoke.

O alta ocazie de distractie este si petrecerea - concurs THE BATTLE OF ROCKSIN. Primele 3 trupe inscrise in concurs vor concerta joi 4 martie la Club Suburbia Bucuresti incepand cu orele 20. Intrarea este libera.
3 Martie 2010
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod