Filme gratis și teste Cambridge

Primul festival de film despre Holocaust are loc la Muzeul Țăranului Român, începând de azi, 27 ianuarie până pe 29 ianuarie. Vor fi difuzate gratuit ecranizări celebre, documentare

Primul festival de film despre Holocaust are loc la Muzeul Țăranului Român, începând de azi, 27 ianuarie până pe 29 ianuarie. Vor fi difuzate gratuit ecranizări celebre, documentare valoroase și producții românești cu tematica Holocaust.

Festivalul se deschide azi, marți, de la ora 17:30. În prima zi puteți urmări producția regizorului român Radu Gabrea, Călătoria lui Gruber și Genocide, documentar câștigător al premiului Oscar, narat de Liz Taylor si Orson Welles.
Intrarea este liberă.

 

Se schimbă notarea la examenele de limbă engleză Cambridge

cambridgeExamenele Cambridge English oferă de anul acesta un nou sistem de punctare a candidaților, oferindu-le o idee mai clară asupra aptitudinilor și progreselor realizate în utilizarea limbii engleze.

Cambridge English Assessment Language a creat un nou tip de raportare a rezultatelor – Cambridge English Scale – cu scopul de a oferi informații detaliate despre competențele în limba engleză ale candidaților la examenele de obținere a atestatelor Cambridge English.

Mai exact, Cambridge English Scale este un sistem de punctare care oferă o descriere mai cuprinzătoare a rezultatelor la toate tipurile de teste, venind astfel în sprijinul candidaților, profesorilor, universităților și agențiilor guvernamentale.

Noul sistem punctează separat secțiunile testelor - Citire, Scriere, Ascultare, Vorbire, Utilizarea Limbii Engleze – dar oferă și o notă generală a întregului examen.

Rezultatele oferă astfel o imagine mai clară a progreselor făcute de candidați de la un test la altul.

Cambridge English Scale – creat pentru a completa actualul Cadru European Comun de Referință pentru Limbi (CEFR) – este folosit începând din ianuarie 2015 pentru următoarele examene: First, First for Schools, Advanced și Proficiency. Până în luna septembrie 2015, noul sistem de punctare va fi aplicat tuturor tipurilor de examene.

dollores-benezic
dollores-benezic
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod