Film, expoziţie şi un recital

Acestea sunt propunerile noastre pentru ziua de marţi, 28 septembrie. Dacă vrei să te relaxezi poţi merge la film, te poţi delecta privind piesele dintr-o expoziţie sau poţi asculta un recital de pian.
Acestea sunt propunerile noastre pentru ziua de marţi, 28 septembrie. Dacă vrei să te relaxezi poţi merge la film, te poţi delecta privind piesele dintr-o expoziţie sau poţi asculta un recital de pian.

În continuare voi vorbi pe îndelete despre fiecare dintre ele.

Vorbeam despre film... Pelicula se numeşte "Adu-l Urgent pe Scenă!" şi spune povestea angajatului unei case de discuri care are doar trei zile să-l aducă pe scenă un rocker recalcitrant, pentru un concert de relansare.
Comedia este cel mai recent film al producătorului Judd Apatow.  

Aaron Green (Hill) e un tip de 24 de ani, ambiţios şi care ia lucrurile în serios. Acum a primit o misiune de care depinde cariera lui: să meargă la Londra ca să aducă un rocker superstar la The Greek, faimoasa sala de concerte din Los Angeles, pentru un concert care ar urma să fie primul dintr-un turneu de relansare. Şeful lui, mogulul Sergio Roma (Sean Combs) îl avertizează: "Artistul e cel mai îngrozitor individ de pe planetă.
Dacă îl scapi din ochi, ai paţit-o.
".

Pelicula poate fi urmărită la Cinema City Cotroceni, marţi, începând cu ora 21.10.

A doua propunere este recitalul clasic de pian susţinut de Laura Dănăilă. Intrarea este liberă, iar evenimentul se va desfăşura la Ceainăria Teatrului Act, cu începere la ora 19.30.

Nu este de ratat nici expoziţia - "Construcţii" contemporane norvegiene la Bucureşti.


Expoziţia de arta şi mesteşuguri contemporane norvegiene "Construcţii" va fi deschisă la Muzeul Ţăranului Român, sala Irina Nicolau, din Bucureşti, începând cu data de 15 septembrie. Organizată de Ambasada Regală a Norvegiei la Bucureşti în colaborare cu Muzeul Ţăranului Român, expoziţia va fi deschisă în perioada 15 septembrie – 17 octombrie 2010, de marţi până duminică, în intervalul orar 10:00 - 18:00.
27 Septembrie 2010
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod