Distractie de weekend

Nu uita ca in acest weekend sa dai o fuga pana la Targul Taranului. Gurmanzii cu siguranta nu vor pleca cu burta goala... In noaptea de vineri spre sambata va fi Noaptea Alba a Galeriilor, in cadrul carei vei avea acces gratuit la peste 28 de galerii, ateliere si centre de arta contemporana din Bucuresti.
Nu uita ca in acest weekend sa dai o fuga pana la Targul Taranului. Gurmanzii cu siguranta nu vor pleca cu burta goala... In noaptea de vineri spre sambata va fi Noaptea Alba a Galeriilor, in cadrul carei vei avea acces gratuit la peste 28 de galerii, ateliere, centre de arta contemporana din Bucuresti.  

Targul Taranului

 
Targul Taranului te invita sa iti amintesti cum erau bucatele pe vremea bunicii. Pe 13 si 14 iunie, incepand cu ora 9, Targul Taranului te asteapta la ARK - Bursa Marfurilor (vizavi de Piata de Flori George Cosbuc).
 
Vei putea gusta jamboane si pastrame, afumatura ardeleneasca, branza de capra sau de burduf, bors de peste si multe altele.
 

Targul Taranului
13 - 14 iunie, 9.00 - 18.00  
ARK - Bursa Marfurilor (vizavi de Piata de Flori George Cosbuc)

"Fashion Playground"


Copii cu varste cuprinse intre 3 si 14 ani vin sambata in Feeria si duminica in Baneasa Shopping City, de la ora 18.00, sa dea tuturor o lectie de moda in cadrul Fashion Playground - Summer kids collection. Cei mici vor arata ca modelingul se invata cat ai zice peste si vor prezenta ultimele tendinte ale verii 2009 in materie de moda pentru copii.

Baneasa Shopping City si Feeria organizeaza in acest weekend o serie de doua prezentari de moda pentru copii reunite sub umbrela Fashion Playground. Protagonistii prezentarii au fost selectati de centrul comercial in urma castingului de saptamana trecuta, cand zeci de copii s-au inscris sa devina modele pentru Fashion Playground.
Vizitatorii vor putea asista la debutul pe podium al celor mai curajosi copii, timp in care parintii vor afla cum sa-si imbrace copilul in noile tendinte. Vor defila alaturi de copiii alesi la preselectie si cativa "colegi" deja obisnuiti cu scena de la Palatul Copiilor.

Distractia nu putea lipsi de la Fashion Playground, asa ca seria prezentarilor de moda va fi colorata, in fiecare din cele doua zile, cu muzica si spectacole. Maestrul de ceremonii al prezentarilor va fi actorul Pavel Bartos, care se va ocupa personal de buna dispozitie a celor mici. Au raspuns afirmativ invitatiei la prezentari copiii lui Mihai Margineanu, nepotii lui Dan Matei Agathon si fiica actritei Tania Popa.

Cum copiii sunt aniversati la Baneasa Shopping City toata luna iunie, Fashion Playground nu este singura surpriza pregatita de centrul comercial pentru acestia.
Cei mici iau vacanta asa ca sunt asteptati sa vina la petrecerea "Clopotelul de Vacanta" sambata si duminica, de la ora 16.00. Distractia va fi in toi la Magic City Baneasa pentru ca micii petrecareti vor putea sa danseze, sa participe la numeroase concursuri si sa cante la petrecerea organizata in cinstea Vacantei Mari.

Noaptea Alba a Galeriilor 2009


In noaptea de 12 spre 13 iunie, douzeci si opt de galerii, ateliere, centre de arta contemporana sau spatii alternative vor fi deschise incepand cu ora 19:00 pana dimineata la ora 4.

Expozitii de desen sau pictura, instalatii, arta video, expozitii foto, lansarea unei arhive digitale, concerte, proiectii de filme, performance-uri, jocuri in aer liber si alte animatii culturale sunt puse la cale special pentru noaptea de 12 / 13 iunie.

Iata care sunt evenimentele propuse de 1801.ro pentru acest weekend:

Nopti Albastre in Twice
Samanta vrajita
Egoistul
Plach Live Music
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • MakeMoney pe 13 Iun 2009, 19:19
    Vreai sa castigi bani stand pe internet?

    Vrei sa stai pe net si sa si castigi bani?Iata solutia!!!este foarte simplu si usor...intra aici si inscriete : www.incrasebux.com/register.php/dora24.html Dupa ce te-ai inscris intri in cont si dai click pe surf ads (acolo iti vor aparea reclamele care sunt minim 9 zilnic).Dai click pe fiecare reclama in parte(in dreptul stelutei galbene iar apoi click pe punctul rosu si astepti 30 de secunde sa ti se valideze).Se castiga 0,01 click si 0,005 pe click de la referal.Este cel mai bun site care plat este constant din august 2008.Mult succes la castiguri.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod