Debarcăm la mare sau căutăm comori în București

Week-end-ul ăsta ori debarcăm la mare, ori căutăm comori prin fierbintele București. Alegeți distracția în funcție de locul în care vă prinde finalul de săptămână. Marea debarcare la

Week-end-ul ăsta ori debarcăm la mare, ori căutăm comori prin fierbintele București. Alegeți distracția în funcție de locul în care vă prinde finalul de săptămână.

Marea debarcare la Vama Veche

De pe 24 până pe 26 august, Club B52 își ia la revedere de la mare. Pe deja celebra plajă Molotov, din Vama Veche, cunoscută fanilor Radio Guerrilla, B52 pregătește a doua debarcare. Petrecerea începe sub clar de lună, aprinde cerul cu lampioane, rupe nisipul sub tălpi cu dansul și la răsărit... o ia de la capăt.

Intrarea e liberă.

***

Jazz la Papa la Șoni

Tot în Vama Veche și tot pe 24 august cântă violoncelistul  Adrian Naidin într-un concert extraordinar world-jazz care va avea loc, de la ora 23.00, la  Papa la Șoni. Dupa ce a urcat pe scenă alături de trupa Phonix sau de pianistul Raul Kusak, violoncelistul va cânta în premieră la Vamă alături de soția lui, Cătălina Naidin, un artist apreciat în proiecte world-jazz internaționale. Biletul costă 15 ron.

Sâmbătă, 25 august, de la 23.00 pe aceeași scenă, la Papa la Șoni, evoluează Butterflies in My Stomach.

 Catrinel (voce), Bujor (bas), John (chitara), Laurentze! (tobe) și Meghi (clape și samples) vor aduce în urechile auditorilor ritmuri nu-jazz, electro, funk, chill, iar în suflete plutirea, senzualitatea, starea de bine. Biletul costă tot 15 lei.

***

Comorile din București, căutate de pe bicicletă

Duminică, 26 august în curtea Politehnicii București are loc a treia ediție a concursului Treasure Hunt. Începând cu ora 15:00 în Campusul Politehnicii, lângă clădirea Rectoratului. Concursul se va desfășura în intervalul 15:00-19:00.

Pentru cei care nu au participat până acum, e bine de știut că evenimentul cuprinde patru probe, iar primele două echipe care vor aduna cele mai multe puncte vor primi premii din partea partenerilor.

Proba Treasure Hunt este cea mai solicitantă.

Echipele, formate din doi bicicliști (minim unul trebuie să aibă 18 ani) vor primi o listă cu obiective din București, pe care vor trebui să le găsească/pozeze și să afle informații despre ele în maximum două ore. Timpul maxim de înscriere este ora 17:30, la ora 19:00 fiind finalul concursului.

În celelalte probe bicicliștii își vor testa îndemânarea în mersul pe bicicletă sau își vor testa cunoștințele privind legislația rutieră pentru mersul cu bicicleta în trafic.

Nu există taxă de înscriere.

Biciclistii care nu au echipă sunt așteptați duminică în Parcul Politehnicii, echipele se vor face și la fața locului.

Mai multe de și despre mine, pe Dollo zice bine

dollores-benezic
dollores-benezic
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod