Dansuri și delicatese

O selecţie specială de trufe de pădure, praline belgiene, vinuri alese, epicerie, băuturi fine, patiserie, ceaiuri elegante, cafea aromată, brânzeturi regale, dulceţuri nemaivăzute, cărți

O selecţie specială de trufe de pădure, praline belgiene, vinuri alese, epicerie, băuturi fine, patiserie, ceaiuri elegante, cafea aromată, brânzeturi regale, dulceţuri nemaivăzute, cărți rare, pâine făcută în casă, muzică de calitate, antichități şi cărți. Toate pot fi degustate, adulmecate, admirate, cumpărate la Good Taste of Bucharest, în acest week-end la World Trade Plaza.

Organizatorii susțin că suntem la începutul unei noi ere în care mâncarea este noua religie, iar delicatesa pare a fi cheia de boltă a noului catehism.

Adepţii trufei, ai caviarului sau ai brânzeturilor sunt așteptați la locul amintit pentru a se cufunda în plăcerile lor.

Târgul de delicatese va fi asortat cu un concert extraordinar de jazz live - Maria Răducanu și Pedro Negrescu, iar în zona de cooking haut gourmet - Truffart – se vor face preparate live, cu trufe de pădure, de către chefi cu staif.

Vor fi dezbateri despre vinuri și se vor lansa delicatese noi.

Good Tastea of Bucharest- Salonul Internațional de Delicatese de la World Trade Plaza - va fi deschis sâmbătă 13 și duminică 14 octombrie.

***

Lordul dansului, din nou la București

Chiar dacă a anulat spectacolele de la Sibiu, Iaşi şi Braşov, rămân cele două spectacole de la București și cel de la Constanța pentru amatoarele de dans ritmat irlandez.

Irlandezii de la Lord Of The Dance au urcat pe scene din întreaga lume în faţa a milioane de oameni.

Trupa de dans care a cucerit lumea a fost creată de Michael Flatley, cel ce a câştigat titlul de „Cel mai rapid dansator de step”, cu o performanţă de 35 de paşi de step pe secundă.

Elevii lui Michael Flatley revin în România și vor urca anul acesta pe scene de la Bucureşti și Constanţa. Noul spectacol are o coregrafie spectaculoasă, costume interesante, până şi luminile şi efectele pirotehnice vor fi surprinzătoare.

La Bucureşti spectacolele sunt sâmbătă, 13 octombrie 2012 (de la 16:00 şi 20:00) la

Sala Palatului, iar la Constanţa vor dansa duminică, 14 octombrie 2012. Prețul biletelor variază de la 50 de Ron la 300 de Ron și încă se mai găsesc de vânzare.

Mai multe de și despre mine, pe Dollo zice bine

dollores-benezic
dollores-benezic
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod