Cum găsești loc de parcare cu telefonul mobil

Găsirea unui loc de parcare într-un oraș mare din România este de multe ori la fel de greu cum se zice că-i e unei femei să parcheze cu spatele. N-am înțeles niciodată de ce unora le e greu

Găsirea unui loc de parcare într-un oraș mare din România este de multe ori la fel de greu cum se zice că-i e unei femei să parcheze cu spatele. N-am înțeles niciodată de ce unora le e greu să parcheze cu spatele, dar am câteva prietene care se confruntă cu chestia asta deși au carnet de ani de zile.

Nu despre abilităţile feminine de parcare e vorba aici, însă, ci de o nouă aplicaţie de smartphone care le permite utilizatorilor să identifice rapid parcări disponibile în orice oraş din România.

Aplicaţia poate fi descărcată de pe site-ul auto.ro. Ea nu este de altfel o aplicație nouă, ci a fost deja descărcată și folosită de peste 100.000 de șoferi, pentru că până acum oferea informații diverse de interes auto: benzinării, vulcanizări, tractări auto, spălătorii, service-uri, stații ITP etc. Începând de azi aplicația conține și parcările publice din întreaga țară.

Cu doar un click pe telefonul mobil șoferii pot afla care este cel mai apropiat loc de parcare, fără bătaie de cap.

Bucureștiul are în acest moment aproape 8.000 de locuri de parcare, urmând ca până la sfârșitul acestui an, Primăria Municipiului București să mai inaugureze alte 1.600 de locuri în Capitală”, spune Alina Roman, Director General al Administrației Străzilor București.

Echipa Auto.ro a dezvoltat această aplicație unică în România ce oferă servicii utile oricărui conducător auto, atât pentru terminale care funcționează cu iOS, cât și pentru device-urile cu Android.  Este o aplicație utilă care le oferă șoferilor localizarea pe hartă a celor mai apropiate servicii auto de locul în care se află.

La patru luni de la lansare, aplicația dezvoltată de Auto.ro se află în preferințele românilor privind aplicațiile gratuite atât pentru iOS, înregistrând în Apple Store peste 55.000 download-uri și 540 review-uri, cât și pentru versiunea Android unde s-au înregistrat în Google Play peste 60.000 download-uri și 250 review-uri pozitive.

Aplicația Auto.ro poate fi descărcată gratuit:

Versiunea pentru Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.netbridge.autoro

Versiunea pentru iPhone: http://itunes.apple.com/gb/app/auto.ro/id430804021?mt=8

Mai multe de și despre mine, pe Dollo zice bine

dollores-benezic
dollores-benezic
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod