Copacul cu cărți din Cișmigiu...

... și alte modalități de petrecere a vacanței în oraș, și în același timp la iarbă verde, gratis și în inima Bucureștiului. Copacul cu cărți este unul dintre cele mai frumoase

... și alte modalități de petrecere a vacanței în oraș, și în același timp la iarbă verde, gratis și în inima Bucureștiului.

Copacul cu cărți este unul dintre cele mai frumoase proiecte de vară din ultima vreme. Într-o poieniță din Cișmigiu a fost amenajat un loc cu fotolii, loc de joacă și relaxare, în jurul unui copac pe care s-au pus câteva rafturi simbolice cu cărți. Cine are timp și chef să răsfoiască o carte în acorduri muzicale, la umbra unui copac sau întins pe iarbă la soare, acolo trebuie să meargă.

Copacul cu cărți din Cișmigiu și-a deschis foile pentru bucureșteni începând de ieri și va fi acolo până pe 6 august.

Nu veți găsi numai cărți și muzică la fața locului, ci și alte mici distracții de pierdut timpul într-o vacanță cu vreme capricioasă ca asta: picturi pe piele, fitness și yoga, spectacole de improvizație, proiecție de film, body percussion (asta habar n-am ce e, dar dacă vreți să aflați se întâmplă sâmbăta asta). Programul complet aici.

Tot activități de iarbă verde și relaxare se petrec și mâine, miercuri, după orele 19.00, în Parcul izvor. Cine vrea să-și întindă un pic mușchii anchilozați de birou poate să meargă în buricul orașului și să calce cu picioarele desculțe pe iarba de lângă casa Poporului.

Cei încălțați sport vor avea la dispoziție: o minge de fotbal, opt palete badminton + 2 filee, o minge de volei, o minge de tenis de picior, un Bobo și o minge de plajă. Dar e liber și la adus de acasă alte obiecte de joacă și picnik.

dollores-benezic
dollores-benezic
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod