Ce facem week-end-ul ăsta

Prognoza meteo zice că sâmbătă va fi soare, iar duminică s-ar putea să plouă. Vă propun, așadar, două categorii de distracții în week-end-ul acesta: plimbări cu barca sau cu trăsura prin

Prognoza meteo zice că sâmbătă va fi soare, iar duminică s-ar putea să plouă. Vă propun, așadar, două categorii de distracții în week-end-ul acesta: plimbări cu barca sau cu trăsura prin cele mai frumoase parcuri ale Capitalei, și un film bun sau o comedie „gustoasă”.

Sâmbătă, cu barca în Herăstrău sau cu trăsura în Cișmigiu

CreArT – Centrul de Creaţie, Artă şi Tradiţie al Municipiului Bucureşti - organizează în Parcul Cişmigiu, în perioada 7 – 16 aprilie 2012, cea de-a III-a ediţie a evenimentului cultural „Tradiţii şi Flori de Sărbători”.

Programul se derulează zilnic între orele 10:00 – 20:00 şi include: un târg de Paşte, o expoziţie de iepuri, plimbări cu trăsuri şi ponei, târg şi expoziţie de flori. Va fi și un program artistic în Foişorul din Cișmigiu, cu artiști din diverse zone ale țării, ansambluri ale minorităților şi comunităţilor naţionale, coruri, cvartete şi fanfare. Accesul la toată distracția e gratuit.

Dacă vreți ceva mai acvatic, mergeți în Herăstrău, unde s-a dat liber la plimbări cu vaporașele (Bucur, Băneasa, Aurora, Dâmbovița și Otopeni).

Biletul costă 5 lei pentru adulți și 2 lei pentru copii și pensionari. Distracția durează o oră, oricând între 10.00 și 18.00. Accesul la debarcader, pentru cine nu a mai fost în zonă, se face pe la Pavilionul H.

Duminică, la film sau la restaurant cu comedie

Dacă plouă și tot vreți să ieșiți din casă, vă recomand un film de Radu Mihăileanu, care nu a dezamăgit niciodată. Izvorul femeilor poate fi vizionat sâmbătă și duminică la City Cotroceni, Glendale Studio, Grand Cinema Digiplex (Băneasa Shopping City) și la Hollywood Multiplex.

Dacă vreți să și mâncați ceva, dar nu pe tăcute, mergeți la La Scena, unde e o ofertă specială de comedie pentru femeile cu nume de floare - că duminica asta sunt Floriile, să nu uităm.

Așa că dacă dați repede un like pe pagina de Facebook/ComedyShowRo aveți șansa să intrați gratis la spectacolul de comedie. În limita locurilor disponibile desigur.

Dar, dacă vă cheamă Florina, Florica, Crina, Iris, Lăcrămioara, Garoafa ... și mai ziceți voi ce alte nume de floare or exista prin nomenclatorul nostru de botez, vă urez „La mulți ani!” și petrecere frumoasă cu prietenii. Nu veți avea nevoie de îndrumările mele săptămâna asta :)

Mai multe de și despre mine, pe Dollo zice bine

dollores-benezic
dollores-benezic
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod