Best week-end la B’ESTFEST

Islazul comunei Tunari va fi week-end-ul ăsta locul spre care vor duce drumurile multor iubitori de muzică și natură. Combinate cu niscai leneveală la umbra unei sălcii, într-un hamac, cu o

Islazul comunei Tunari va fi week-end-ul ăsta locul spre care vor duce drumurile multor iubitori de muzică și natură. Combinate cu niscai leneveală la umbra unei sălcii, într-un hamac, cu o carte în mână, sau cu niște cursuri de îndemânare, rezultă B’ESTFEST Summer Camp care deja se află la a cincea ediție. În fiecare vară din 2007 încoace, islazul din Tunari se transformă într-un orășel al distracției eco.

Dacă nu v-ați cumpărat deja bilete pentru cele trei zile de festival - 6-8 iulie - o puteți face când ajungeți acolo.

Costă 150 de Ron pe zi. Ce puteți face de banii ăștia? La Lake Lounge Area puteți să stați pe malul lacului, într-un hamac, cu o carte de la Lecturi Urbane, savurând un ceai sau fumând o narghilea.

Sau puteți participa la unul din cursurile de modelaj, pictură, reciclare creativă, face painting, origami și multe altele susținute de Creative Arts. Incubator107, proiectul Asociatiei Culturale Macaz, va fi prezent la festival cu ateliere de parkour, dansuri irlandeze, krav maga, yoga acrobatică, jonglerie, precum și ateliere de tobe africane, chitară și songwriting.

Sau puteți să mergeți doar la concerte.

Printre artiştii anunţaţi deja pe afişul festivalului se numără Pulp, Garbage, Röyksopp, Caro Emerald, Selah Sue, alături de B.U.G. Mafia, Paraziţii, Şuie Paparude, Subcarpaţi, Grimus, Les Elephants Bizarres şi mulţi alţii.

***

Via Sport pe Kiseleff

Dacă pe căldurile astea aveți totuși chef să faceți sport, nu uitați că aveți la dispoziție întregul Bulevard Kiseleff. Că e zi sau noapte, în fiecare weekend până pe 26 august, toți bucureștenii sunt invitați să facă mișcare și să se distreze pe Bulevardul Kiseleff.

Via Sport pune la bătaie zece km patrați de terenuri de baschet, tenis de masă, tenis de picior, badminton și fusbal. Vor exista și locuri destinate bicicletelor. Intrarea este liberă.

***

Filme gratis în Herăstrău

În Parcul Herăstrău se dau filme gratis, cum v-am mai spus. Până pe 30 septembrie, „CinePark”, în Parcul Herăstrău (la intrarea Charles de Gaulle) oferă filme artistice de toate genurile – dragoste, acțiune, comedie, science fiction, dramă, etc. Pentru copii, în fiecare dimineață a zilelor de sâmbătă și duminică, vor fi matinee.

Programul din fiecare weekend va fi următorul:

Vinerea – ora 19.30- film artistic

Sâmbăta – ora 11.00 – matineu pentru copii și ora 19.30 – film artistic

Duminica – ora 11.00 – matineu pentru copii și ora 19.30 – film artistic

Accesul este gratuit.

Mai multe de și despre mine, pe Dollo zice bine

dollores-benezic
dollores-benezic
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod