Baneasa Shopping City si alte locuri de distractie

Weekend-ul acesta iti rezerva o multime de surprize in ceea ce priveste modul in care te poti distra si relaxa.
Weekend-ul acesta iti rezerva o multime de surprize in ceea ce priveste modul in care te poti distra si relaxa. Spre exemplu,la Baneasa Shopping City au loc petreceri pentru copii, iar sambata te distrezi si razi la spectacolul Comedy.show. Tombola si concursurile cu premii se vor desfasura pe tot parcursul lunii iulie, iar cinefilii sunt asteptati la Baneasa Drive In Cinema.

Baneasa Shopping City organizeaza pentru cei mici super-petreceri langa locul de joaca Magic City Baneasa. In zilele de sambata si duminica (18 si 19 iulie) cei mici sunt asteptati de la 17.00 la 19.00 sa participe la petreceri de vis. Animatorii profesionisti vor avea grija ca distractia sa fie maxima. Programul cuprinde dans, jocuri, concursuri haioase si karaoke, baloane modelabile si invitati speciali: jongleri si iluzionisti.

O alta surpiza pregatita de centrul comercial atat pentru cei mici, cat si pentru parinti este spectacolul Comedy.Show.
Spectacolul incepe la ora 19:30 si are loc pe scena special amenajata la intrarea Food & Fun City din Baneasa Shopping City. Comedy.Show este un spectacol de teatru de improvizatie 100%. Asta inseamna ca nimic nu este pregatit dinainte, stabilit sau regizat, totul se intampla pentru prima oara sub ochii publicului care ofera sugestii la cerere actorilor (titluri de poveste, locuri unde sa se intample actiunea scenelor sau propozitii cu care actorii sa improvizeze pe loc, cele mai amuzante cantece acompaniati live de pianist). La comedy.show nu exista scenarii! Din distributie: Ioana de Hillerin, Bogdan Dumitrescu , Constantin Lupescu, Gabi Calinescu, Doru Catanescu, Marian Hancu , Vlad Pasencu.

Alte suprize:

Primii 3000 de cumparatori ai unor produse din Baneasa Shopping City si Feeria cu valoare minima de 200 lei, pot participa la tombola unde castiga pe loc fie premii ICE AGE, fie bilete la Baneasa Drive In Cinema.

Cinefilii la Baneasa Drive In Cinema pot viziona in acest weekend doua filme: premiera "Public Enemies– Inamicii publici" si "The Hangover – Marea mahmureala".
Pentru mai multe detalii in privinta programului filmelor puteti accesa www.baneasashoppingcity.ro, iar pentru rezervari sunati la: 021.306.55.05.

Pretul unui bilet pe persoana la film:

  • luni – joi: 15 lei
  • vineri – duminica: 20 lei
  • Pentru copii, elevi, studenti si pensionari: 10 lei
  • Avanpremiera: 20 lei

Tot sambata, Miscarea de Reciclare inroleaza Brasovul!

Miscarea de Reciclare este pregatita sa invadeze Brasovul sambata, 18 iulie 2009, cea de a sasea reduta cucerita in aceasta vara.

Miscarea de Reciclare este primul proiect national de educare a publicului larg in privinta reciclarii (ambalaje, DEEE si alte tipuri de deseuri reciclabile). Campania este organizata de Roddia sub patronajul ministerului Mediului si are ca principal partener Societatea Romana de Televiziune. Miscarea de Reciclare isi propune sa devina platforma nationala de constientizare si informare asupra nevoii de a recicla.
Se adreseaza atat publicului larg, cat si autoritatilor, companiilor si ONG-urilor.  

Inca de la prima ora, Brasovul va avea parte de o multime de surprize!

"Ne vom instala in cortul Miscarii de Reciclare pe la ora 10 00 in Piata Sfatului si va vom astepta pe tot parcursul zilei cu informatii calde, apa rece, gustari verzi si multe surprize. Alaturi de noi, brasovenii vor invata maiestria recycle art sub supravegherea unor artisti specializati care ne vor instrui cum sa facem bijuterii handmade din materiale reciclate, instalatii, becuri pictate, stative cu informatii generale despre reciclare. Recrutii nostri vor impanzi orasul pe role, pe biciclete sau pe jos, cu materiale promotionale si cadouri "verzi", insotiti mereu de tobele celor de la Drum Cafe!", declara organizatorii.

Escadrilele pe role vor imparti materiale, vor explica brasovenilor importanta reciclarii si vor canta alaturi de Drum Cafe in Parcul Titulescu (ora 10:45)

Veti putea intalni caravana de biciclete pe traseul Str.
Muresenilor - Str. G. Baritiu – Str. Richter - Poarta Schei -  Str. Gr. Dinicu- Str. Nicolae Balcescu (11.00 – 12.00) sau o veti putea intampina in fata Magazinului Star (ora 12.00) pentru a fi martorii unui moment autentic Drum Cafe, cu tobe, galagie si voie buna. 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod