Amandeus, opera si concerte pentru ziua de miercuri

In primul rand poti sa spun ca miercuri, incepand cu orele 20.00, Arenel Romane din Bucuresti gazduiesc un eveniment de inalta clasa: European Royal Orchestra intr-un concert extraordinar, sub bagheta apreciatului dirijor italian Fiorangelo Orsini.
In primul rand poti sa spun ca miercuri, incepand cu orele 20.00, Arenele Romane din Bucuresti gazduiesc un eveniment de inalta clasa: European Royal Orchestra intr-un concert extraordinar, sub bagheta apreciatului dirijor italian Fiorangelo Orsini. Invitati speciali vor fi patru tenori de exceptie ai Romaniei - DISTINTO si una dintre cele mai remarcabile voci lirice - IANNA.

Pentru aceasta ocazie speciala, organizatorii doresc sa realizeze o seara cu muzica italiana, in care publicul sa se poata delecta cu celebre opere ale culturii italiene ("Barbierul din Sevilla", "Cotofana hoata", "Cavaleria Rusticana", "Revista Rosiniana", "Italiana in Alger" samd.)

Apoi poti merge in Fabrica pentru ca acolo vine...
"Concretii". Acesta este un portret socant al tinerilor de azi, plasati de autor intr-o lume suprarealista, dar probabila, intr-o Moscova a viitorului.


Cu un limbaj super contemporan si mega codificat, spectacolul pune intrebari asupra tinerei generatii unde personalitatea fiecarui individ este alterata si redusa la un standard unic, in care egoismul predomina.

Vino sa vezi cele trei tripuri ale Concretilor si cum se amuza ei sa iasa dintr-o realitate neinteresanta pentru ei! Din distributie fac parte Monica Sandulescu, Katia Pascariu si Marius Damian, iar costumele sunt realizate de Carmen Secareanu.


Spectacolul a participat la Festivalul Underground Arad FUN, Festivalul "Pledez pentru Tineri" de la Piatra Neamt, Festivalul National de Teatru si urmeaza sa plece la New York, la Festivalul undergroundzero!

Spectacolul incepe la ora 21.00, iar pretul unui bilet este de 10 lei.

Daca vrei ceva soft mergi in Le Gaga unde fetele de la Amadeus reincarca hiturile dance cu o supradoza de energie. Ritmurile vibrante, corzile si clapele electrizante aduc un mesaj exotic, unic in Romania, care duce clubbing-ul catre o noua perspectiva.


La implinirea unui an de Le Gaga, Amadeus lanseaza in Romania un nou show, cu piese de club interpretate instrumental intr-o maniera deosebita. Amadeus si locatia Le Gaga au in comun aerul fresh si liber, muzica de calitate, constanta si eleganta. Aceste atuuri pot sa va garanteze o petrecere de neuitat, intr-un nou stil de viata, optimist si relaxat. Petrecerea incepe la ora 22.00.
29 Iunie 2010
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod