Top 10 cele mai scumpe oraşe. Pregăteşte-ţi portofelul dacă vrei să le vizitezi!



5. Osaka

Dacă tot ai ajuns până în Japonia, acolo unde răsare soarele, fii atent atunci când intri într-un magazin pentru că o pâine ajunge până la aproape 6 dolari, o sticlă de vin trece în medie de 13 dolari. Un litru  de benzină costă doar 1,18 dolari.


4. Tokio


În capitala Japoniei, orașul a cărui populație o depășește pe cea a României, cu tot cu românii stabiliți în afara granițelor, prețurile sunt comparabile cu cele din Osaka: o pâine este aproape 7,5 dolari, o sticlă de vin ajunge în medie la 12 dolari iar un litru de benzină este 1,24 dolari.


3. Zurich


Dacă tot păstrează marile avuții ale lumii, elvețienii au găsit și mijlocul de a le mări. Prețurile l-ar face să tresară nervos pe orice român obișnuit pentru că o pâine ajunge până la 5,50 dolari, o sticlă de vin costă în medie 14 dolari iar un litru de benzină 1,5 dolari.


2. Hong Kong


O vacanță într-unul dintre cele mai mare centre financiare ale lumii trebuie să fie o experiență de neuitat. Probabil că, de neuitat vor fi și prețurile cu care vei fi întâmpinat: o pâine se apropie de 5 dolari, o sticlă de vin trece de 15 dolari.
Combustibilul este și el destul de scump 1,73 dolari, favorizând mersul pe jos.


1. Singapore


Este una dintre cele mai la modă destinații exotice ale momentului. Iar singaporezii speculează acest moment și te întâmpină cu pâine (3,55 dolari)și vin (aproape 24 dolari). Benzina se încadrează în prețul practicat în Asia, ajungând la aproape 1,5 dolari pentru un litru.
3 August 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod