Sandalandala, un nou tărâm al distracției în Vama Veche de la 1 Mai

După ce a încălțat publicul român cu încălțăminte sport timp de 7 ani prin rețeaua sa de magazine offline și online, SC Zorile Toys SRL (www.zorilestore.ro) invită acum publicul să se descalțe – de griji, la malul mării - într-un camping boem de 4.000 mp.

Campingul Sandalandala din Vama Veche are o capacitate de 400 de corturi, o terasă cu o capacitate de peste 100 de locuri si un cinematograf în aer liber, iar spațiul comun este dotat cu toate facilitățile necesare unui sejur civilizat. Sandalandala își primește oaspeții într-un cadru relaxant, boem și nonconformist. Tot campingul este înconjurat de plante, flori, pomi, pe toata suprafața camping-ului fiind plantați peste 400 de copaci.

Pentru cei care nu se pot deconecta nici în vacanță de la mediul online, campingul Sandalandala pune la dispoziție 30 de prize răspândite în toata locația și internet wireless gratuit.

Strategia, numele și indentitatea vizuală Sandalandala au fost construite de către agenția de branding Storience (www.storience.com).

Împreună cu Storience, echipa Zorile Store - Sandalandala a poziționat campingul ca pe un spațiu cu o cultură proprie, bazată pe libertate, feerie și socializare. Campingul Sandalandala este un loc unde îți dai „reset” și te relaxezi în natură, siguranță si frumusețe, la malul mării.



Pentru că se adresează celor tineri, entuziaști și creativi, campingul Sandalandala se lansează cu o campanie inedită: toți cei care își tatuează (permanent) logo-ul Sandalandala în camping în perioada 1-4 Mai beneficiază de cazare gratis pe viață la camping.

Pentru a sărbători lansarea campingului, atmosfera va fi întreținută în zilele de 1-3 mai 2014 de DJ Amon.

În plus, pe 2 mai, Marius Matache va cânta alaturi de bloggeri, iar pe data de 3 mai va avea loc un concert electrizant, susținut de trupa ROA.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod