Miss. Tic, artista străzii pariziene. De luat acasă!

Fiind captivată de spectacolul urban şi de arta stradală mereu în mişcare sunt o fană absolută a universului creat de această damă. Îmi plac (adooooor) multe treburi pe lumea asta!

Fiind captivată de spectacolul urban şi de arta stradală mereu în mişcare sunt o fană absolută a universului creat de această damă.

Îmi plac (adooooor) multe treburi pe lumea asta! Printre ele, enumăr: mâncarea japoneză, tailandeză, chinezească şi vietnameză (voi detalia curând, stai pe pace!). Dar nici de la sarmale nu mă dau în lături. Că sunt tare pofticioasă şi mereu curioasă atunci când vine vorba de mâncare.

Îmi mai place şi shoppingul, mai ales atunci când sunt reduceri.

Pentru că îmi place să “forez” până îmi găsesc rochiţa preferată. Că, deh, sunt femeie şi am şi eu “deviaţiile” mele.

Îmi place şi să călătoresc mult şi “aiurea”, să văd locuri/oameni noi, pentru că mă plictisesc repede de/cu mine dacă nu fac ceva/altceva.

Şi îmi place tare mult să mă pierd pe străzile şi prin cotloanele Parisului. Iar pentru aceste “rătăciri voite” şi “roadele” pe care le adun, n-aş schimba Parisul cu niciun oraş de pe lumea asta.

Niciodată!

Miss. Tic este una dintre descoperirile mele preţioase.

Fiind captivată de spectacolul urban parizian, de arta stradală mereu în mişcare, sunt o fană absolută a universului creat de această damă. Artistă a străzii pariziene, care a crescut într-un cartier plin de poeţi, pictori şi prostituate. Ingrediente care i-au influenţat, desigur, creaţiile. Clasic!

Citeşte mai mult pe blogul meu Nicol Buburuza, între Franţa şi România, niciodată rătăcită sau urmăreşte-mă pe Facebook.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod