Malta oferă „vacanță în siguranță” și tarife mai mici decât în 2019

Malta e pregătită să le asigure turiștilor din România care vor veni în arhipelag, în această vară, anunță reprezentanții Malta Travel, cele mai bune condiții de vacanță în siguranță și tarife mai mici decât în 2019.
Mai mult decât atât, turoperatorul le oferă turiștilor garanția rambursării banilor achitați, în caz de închidere a aeroporturilor și le dă posibilitatea încheierii unei asigurări de călătorie Covid-19. 

În prezent, în arhiplag, intrarea NU este condiționată de existența certificatului Covid sau de măsuri de carantină.


De la 299 euro, 7 nopti de cazare la hotel de 4*(confort 3*) Bella Vista cu demipensiune,  transport cu avionul dus-întors, bagaj de cală de 20 kg, transferuri  aeroport - hotel si retur, cu asistență turistică în limba română


De la 550 euro 7 nopti de cazare la GRAND HOTEL EXCELSIOR 5* – VALLETTA cu mic dejun,  transport cu avionul dus-întors, bagaj de cală de 20 kg, transferuri  aeroport - hotel si retur, cu asistență turistică în limba română.

Aflată în Top 4 cele mai sigure țări din Europa, din punct de vedere al numărului total de îmbolnăviri cu noul coronavirus, Malta a pregătit deja un protocol complex pentru toate unitățile de turism și operațiunile de primire turistică, pentru a se asigura respectarea strictă a regulilor de distanțare socială, practicilor de igienă și a se reduce la maximum riscurile de infecție cu COVID-19.


„Malta a gestionat cât se poate de strict această perioadă de pandemie, închizând practic toate căile de acces maritime sau aeriene, atât pentru plecări, cât și pentru sosiri, cu excepția transporturilor de marfă, umanitare sau de repatriere. Astfel s-a reușit controlarea răspândirii bolii și menținerea în rândul primelor patru țări din Europa cu cel mai mic număr de îmbolnăviri și de decese, după Monaco, Insulele Feroe și Muntenegru. Acum, Malta oferă cele mai bune condiții de vacanță în siguranță și tarife mai mici decât în 2019. În plus, alegând să meargă în vacanță cu noi, turiștii primesc garanția rambursării banilor achitați, în caz de închidere a aeroporturilor. 


De asemenea, suplimentar, le oferim oamenilor posibilitatea încheierii unei asigurări de călătorie Covid-19, de la Mondial Assistance, care îi poate despăgubi în cazul nefericit în care se îmbolnăvesc înainte de plecare. În prezent, în arhiplag, intrarea nu este condiționată de existența certificatului Covid sau de măsuri de carantină”, a declarat Mark Neville Farrugia, managerul Malta Travel, cel mai mare turoperator, pentru această destinație.

Potrivit acestuia, restaurantele malteze au deschis atât spațiile interioare, cât și cele exterioare, în condiții speciale, iar unitățile care ating cele mai înalte niveluri de curățenie și siguranță sunt semnalate cu autocolante amplasate la loc vizibil, astfel încât turiștii să le poată observa. 


Cele mai importante principii pe care trebuie să le respecte orice turist care ajunge în Malta sunt, potrivit guvernului din arhipelag: menținerea distanțării sociale, păstrarea unei igiene stricte și purtarea măștii sau a vizetei.

„Măsurile vizează exclusiv siguranța oamenilor, iar când aceasta nu va mai fi în pericol, lucrurile vor reveni la normal, cu siguranță. Toți operatorii maltezi s-au conformat regulilor stricte de igienă, pentru că își doresc, ca noi toți, revenirea cât mai rapidă la normalitate. Important este să depășim cu bine toate aceste probleme, pentru că ne putem bucura din nou de toate frumusețile naturale și de tezaurul arhitectural al Maltei, chiar și purtând mască!”, a subliniat Mark Neville Farrugia.

În acest moment, din numărul total de peste 15 milioane de cazuri de îmbolnăviri înregistrate la nivel mondial, Malta a contabilizat mai puțin de 700 de cazuri, din care peste 660 au fost deja vindecate și doar 9 decese.

Pentru mai multe informații și oferte găsiți detalii pe site-ul agenției Malta Travel www.malta.ro Pentru o vacanță în Malta, prețurile variază între 299 euro și 550 de euro, în funcție de cazare și de serviciile de masă pentru care se optează.

”Indiferent de pachet însă, începând din 27 august când vom relua zborurile și până la finalul lunii octombrie, turiștii vor beneficia de transport cu avionul dus-întors, bagaj de cală de 20 kg și de asistență turistică în limba română”, susține Mark Neville Farrugia. 

24 Iulie 2020
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod