vacanta

Idei de weekend în doi: escapade romantice prin care vă redescoperiți

Simți că pasiunea din relația voastră a lâncezit? Trăiești cu impresia că dragostea s-a dus, și că ce vă așteaptă de acum încolo e numai monotonie și plictiseală? Lucrurile nu trebuie să stea așa! Iar recomandările noastre de mai jos, idei de weekend în doi, în locații care îmbie la romantism, sunt exact ceea ce are nevoie povestea ta.
Azi îți recomandăm unde să mergi dacă tânjești după un strop de relaxare, dar și de tandrețe și foc sufletesc. Reînvie pasiunea dintre voi cu momente speciale în care să reușiți să vă redescoperiți. Iată la ce ne-am gândit!

Idei de weekend romantic


Specialiștii în viață frumoasă și sănătoasă accentuează că am ajuns să dăm tot mai puțină importanță relaxării. Această tendință nu numai că ucide din fașă relații frumoase, dar ne predispune la stres, anxietate, depresie și diverse alte boli cronice.

Ai nevoie de idei de weekend în doi, iar Hotel Lotus Therm***** din Băile Felix este o locație ideală.
Ai posibilitatea de a evada astfel în cea mai mare stațiune balneară din România, Băile Felix, din județul Bihor, și de a gusta din plăcerea vieții în doi într-un hotel parcă născut pentru a reînvia dragostea. Lotus Therm & Luxury Resort te așteaptă din mijlocul unei locații izolate, aproape de superbele lacuri cu nuferi, și îți pune la dispoziție servicii ireproșabile pentru un weekend în doi.

Începe ziua cu un mic dejun pe terasă, detașează-te de orice provocări cotidiene la sauna uscată și la jacuzzi, iar apoi plimbă-te prin stațiune.
Dacă sunteți genul de cuplu care adoră aventura, nu rata parcul de distracție, și încheie ziua cu o cină gourmet la restaurantul hotelului.

Destinații de weekend


Nu mai ai idei de weekend în doi? Îți sărim noi în ajutor! Iată două destinații absolut superbe în rândurile de mai jos!

Valea Doftanei emană o liniște aproape nepământeană în aceste vremuri complicate și, dacă îi dai voie, va obloji din suflete răni pe care nu știai că le ai și va reaprinde acea dragoste divină, atât de simplă! Valea Doftanei e un loc de o frumusețe aparte, pe care trebuie să îl vizitezi măcar o dată.
După ce ai ieșit din Câmpina, mergi pe șoseaua dinspre nord și privește cum dealurile molcome fac loc splendizilor munți. Ai de ales între numeroase pensiuni, mai ales în această perioadă.

Vrei un cadru mai organizat, iar banii nu constituie o problemă? Atunci alege un weekend romantic în doi, pus la cale de cadouriperfecte.ro. Este vorba despre un weekend romantic la castel, în inima Transilvaniei, la un hotel de tip boutique de patru stele din Turda. Pe alei pietruite, străjuite de cavalerii în armură, la umbra cetăților nepieritoare, iubirea voastră se va reaprinde.
Ai de ales între o noapte la castel, cu tot cu cameră decorată cu lumânări și flori și cină romantică, sau două nopți, ce conțin aceleași beneficii. Citește continuarea pe divahair.ro!
6 Octombrie 2020
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod