Destinaţii exotice pentru Revelion. Locurile preferate de români

Mexic și Cuba, Africa de Sud, Madagascar sau Maldive sunt câteva dintre locurile cele mai căutate pentru a petrece vacanța de Sărbători.

Interesul românilor pentru vacanțe cu destinații unice, zone înconjurate de vegetație luxuriantă și plaje exotice este în continuă creștere. Mexic şi Cuba, Africa de Sud, Zanzibar, Madagascar, Kenya, dar și Singapore şi Bali ori Maldive sunt câteva dintre cele mai căutate vacanțe, arată statisticile Paralela 45.
 
„Românii rămân impresionați de aceste destinații și nu ezită să ne povestească entuziasmați experiențele unice pe care le trăiesc acolo. Se întorc cu povești deosebite care reușesc să influențeze și pe alți iubitori de călătorii să aleagă asemenea destinații în defavoarea vacanțelor deja cunoscute de români”, declară Alin Burcea, președinte Paralela 45.


 
În această perioadă, una dintre cele mai căutate vacanțe rămâne cea cu destinația Mexic și Cuba, fiind locul preferat pentru cuplurile aflate în luna de miere, dar și pentru surferi sau amatorii de scuba-diving. Pentru un Revelion în care să se bucure de priveliștea deosebită a insulelor tropicale și facilitățile unei stațiuni moderne, românii plătesc începând de la 2590 euro/persoană.
 
Madagascar este caracterizată de vegetația luxuriantă, animalele exotice și peisajele care-ți taie respirația.
Fiind a patra insulă ca mărime din lume, denumită și „Marea Insulă Roşie”, aceasta este recunoscută pentru nuanțele de roșu ale solului, fiind în același timp ținutul baobabilor, al lemurienilor și al plantelor carnivore. Descrisă drept visul oricărui naturalist, o vacanță în Madagascar include vizitarea a numeroase parcuri naționale și rezervații. Costul vacanței de Revelion în Madagascar începe de la 2475 eur/persoană.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod