Concediu. Care sunt destinaţiile preferate ale românilor în această vară?



Care sunt cele mai căutate destinații turistice, vara aceasta?


În destinațiile preferate se includ cele amintite mai devreme plus vacanțele în Grecia, cu un foarte bun raport calitate-preț, activități diverse, plaje spectaculoase, meniuri bune la taverne și la prețuri rezonabile; pachete charter de Spania, pe zona Arhipelagului Canarelor, Arhipelagului Balearelor; Portugalia, pe zona Algarve sau Arhipelagul Azorelor; Italia, pe zonele de Sicilia, Napoli, Toscana; Iordania intră din septembrie în oferte cu niște chartere destul de frumoase. Ni se cere și un tur al castelelor din Germania, circuite în țările nordice sau vacanțe pe yachturi în grupuri mici.


Pe litoralul românesc, anul acesta Mamaia continuă să fie în top, atât în week-end-uri, cât și în timpul săptămânii. Chiar am avut perioade în care nu am mai găsit locuri disponibile în orice tip de hotel, la orice categorie. Stațiunea Venus a început să revină în atenția turiștilor, cu o plăcută surpriză a unor hoteluri proaspăt renovate integral și cu facilități chiar de 4 și 5 stele. La munte continuă să aibă succes binecunoscutele stațiuni Bran-Moeciu, Sinaia, Predeal, Azuga. Dacă ne referim și la iarna trecută, a început să se dezmorțească și zona Voineasa, Obârșia Lotrului datorită pârtiei Transalpina.


Bulgaria continuă să fie o destinație de litoral foarte solicitată de români și o foarte bună alternativă pentru litoralul românesc, pentru că are mult mai multe hoteluri, resorturi cu program all-inclusive, dar anul acesta și litoralul românesc este foarte solicitat.


Proiectul „Vacanță pentru un suflet generos” - donează pentru copiii bolnavi


Prin proiectul „Vacanță pentru un suflet generos”, inițiat în parteneriat cu Asociația ”Salvează o inimă” și Plus Communication sunt premiaţi prin tragere la sorți unul sau mai mulți donatori. Câștigătorii vor beneficia de un sejur gratuit la un hotel de lux din România.


Prin proiectul - „Vacanță pentru un suflet generos” - și prin „cadourile” pe care le facem donatorilor, sperăm că va crește exponențial numărul persoanelor care vor dona și astfel va crește și numărul de copii pe care noi încercăm să îi ajutăm oferindu-le o nouă șansă la viață. Acest proiect, realizat în parteneriat cu Asociația “Salvează o inimă” și Plus Communication, face apel și la suportul operatorilor din turismul românesc, care printr-un mic gest și cu puțină implicare ar putea să ajute foarte mult în această campanie umanitară, explică Alice Udrea, specialist în turism.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod