Ce s-a întâmplat la Vogue Fashion Night Out?

Pe 17 septembrie a avut loc Vogue Fashion Night Out Paris. Este un eveniment care se petrece în fiecare an, din 2009 încoace. Ce se întâmplă în această seară? Magazinele cele mai chic de

Pe 17 septembrie a avut loc Vogue Fashion Night Out Paris. Este un eveniment care se petrece în fiecare an, din 2009 încoace. Ce se întâmplă în această seară?

Magazinele cele mai chic de pe străzile din zona Concorde – Palais Palais de l’Élysée (Faubourg-Saint-Honoré, Saint-Honoré, Royale, Cambon,  Castiglione,  Alger, Palais Royal şi Place de la Madeleine, Place Vendôme şi Place du marché-Saint-Honoré) sunt deschise publicului avid de fashion până la ora 22. Cu invitaţie sau fără.

Am fost şi eu acolo să simt pulsul evenimentului din stradă. De sub picurii de ploaie. Dacă am vrut Paris, aşa îmi trebuie :)

Am ajuns la locul faptei pe la ora 20. În miezul acţiunii :). Străzile erau pline de fashion victims. Şi câţiva curioşi, că mine. Cozi imense la buticurile Chanel, Jimmy Choo, Ţară Jarmon, John Galliano etc.

Pe baza unei invitaţii şi câteva minute bune de stat la coadă, în ploaie, puteai intra în buticurile marilor mărci pentru a admira, a achiziţiona, a bea un pahar cu bule de şampanie (sau un cico) sau/şi întâlni creatorii caselor de modă (în cel mai fericit caz).

Citeşte mai mult pe blogul meu Nicol Buburuza, între Franţa şi România, niciodată rătăcită sau urmăreşte-mă pe Facebook.


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod