Ce bilete sub 100 de euro se mai găsesc pentru vacanţa de 1 decembrie

Ce bilete sub 100 de euro se mai găsesc pentru vacanţa de 1 decembrie

Anul acesta am avut două city breakuri ca la carte. Adică grase şi frumoase. De Rusalii, când era plin la mare aproape ca la final de iulie, şi acum, de 1 decembrie.
Nu cred că există angajat care să nu fi tras nişte x-uri mari peste zilele libere – 30 noiembrie (Sf. Andrei), 1 decembrie (Ziua Naţională), 2 decembrie (ziua de după întâi), apoi creştinescul weekend, care e liber prin definiţie. 

Ştii cum îţi dai seama că e minivacanţa? Intri frumos în orice sistem de rezervare şi te uiţi când sunt cele mai mari preţuri. Ai ghicit – plecare miercuri şi retur duminică. Dacă “banalul” Milano, pe care în mod normal îl găseşti pe la 20 de euro dus-întors la Wizz Air, înseamnă că e cerere nu glumă. 



O reţetă salvatoare pentru a găsi ceva mai ieftin, din păcate nu am.
Că aş da-o cu mare drag. Dar e clar că trebuie făcut un pas la stânga sau la dreapta, pentru a evita măcar una din zilele de miercuri sau duminică, dacă nu chiar amândouă. Uite, în cazul în care ai pleca joi şi ai reveni luni, preţurile sunt chiar digerabile.



Dar sunt unii dintre voi care nu-şi pot lua liber de la serviciu. Ce o să zică şeful când o să te duci la el şi o să îi spui că tu ai mai lipsi încă o zi, că nu se pupă datele şi tarifele în calendarul companiei aeriene?

Citeşte mai mult pe blogul meu www.mihaijurca.ro sau urmăreşte-mă pe Facebook.

mihai-jurca
mihai-jurca
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod