9 trucuri de împachetat pentru următoarea ta călătorie

Urmează să pleci curând într-o călătorie? Dacă vrei să fii relaxat și să te bucuri de momentele speciale este cazul să revizuiești modul în care procedezi când trebuie să împachetezi lucrurile de care vei avea nevoie. Descoperă ideile pentru o valiză mai ușoară.
De fiecare dată când te pregătești de o călătorie te simți intimidat de dimensiunile bagajului? Probabil că iei prea multe lucruri cu tine. Este esențial să știi să selectezi ce incluzi în bagaj pentru a te simți mai liber și relaxat.

 
Iată ce idei poți aplica data viitoare când pleci într-o călătorie:

 
1. Redu cantitatea de produse cosmetice

Nu are niciun sens să te încarci cu șampoane, balsamuri, săpunuri și geluri de duș. În mod sigur vei găsi aceste produse la hotelul unde vei fi cazat, la fel ca și un uscător de păr. Poți cumpăra orice altceva de la destinație, așa că nu lua cu tine decât produsele speciale pentru îngrijirea pielii și machiaj.

 
2. Fă rost de spațiu în perspectivă

Dacă vezi că nu ai prea mult spațiu în valiză și deja plănuiești să iei multe suveniruri sau alte cadouri ar fi bine să iei cu tine haine mai vechi, pe care oricum vroiai să le donezi sau chiar să le arunci. În acest mod le vei putea arunca după ce le porți în vacanță.
Nu numai că vei avea mai puține rufe de spălat la întoarcere, dar vei elibera o mare parte a valizei unde poți depozita cadourile deosebite pe care le vei cumpăra.

 
3. Alege lucruri care se potrivesc cu mai multe ținute

Tocurile cui poate te fac remarcată și îți place să le asortezi cu o ținută specială când ieși în oraș dar chiar se potrivesc cu restul hainelor din valiza ta? Alege încălțăminte și haine versatile, care pot fi combinate pentru a realiza mai multe ținute, atât elegante, cât și lejere. Este ideal să-ți alegi o nuanță dominantă pentru a nu avea nevoie de alți pantofi de fiecare dată.

 
4. Cere mostre de parfum

Nu te simți bine fără parfumul tău preferat și îți completează orice ținută? Deși mirosul plăcut te va binedispune, să știi că o sticlă de parfum poate ocupa mult loc și este dificil de transportat. Mai bine obține mostre din parfumul tău preferat și ia-le cu tine în călătorie.
Nu va mai trebui să-ți faci griji că îți poate păta hainele dacă se varsă.

 
5. Personalizează-ți bagajul

Nu uita că este posibil ca foarte mulți călători să aibă o valiză asemănătoare cu a ta și precis nu vrei să pierzi timp prețios căutând-o când ajungi la destinație. Poți folosi o etichetă colorată, o panglică sau îți poți lipi inițialele pe bagaj.

 
6. Organizează totul în funcție de greutate

Puloverele grele sau pantofii trebuie să stea la baza valizei, aproape de roți. În acest mod te asiguri că nu vor strivi lucrurile mai fragile și că totul va ajunge intact la destinație.

 
7. În unele cazuri un rucsac este mai util

Este adevărat că o valiză cu roți nu-ți va solicita spatele, dar dacă mergi într-un oraș aglomerat sau vei schimba mai multe hoteluri în timpul călătoriei va fi mai simplu să pui totul într-un rucsac.

 
8. Nu te stresa dacă nu ai luat tot încărcătorul cu tine

Se întâmplă foarte des să împachetezi doar cablul USB și să uiți ștecherul acasă când pleci câteva zile. Nu te stresa pentru că vei putea în continuare să-ți încarci telefonul.
Conectează cablul USB la televizorul de la hotel și totul va fi în regulă.

 
9. Asigură-te că lucrurile fragile sunt în siguranță

Dacă iei cu tine lucruri fragile și nu ai o folie de protecție cu bule de aer este bine să le pui în mijlocul valizei, înconjurându-le cu mai multe straturi protectoare de haine. Evită colțurile valizei sau marginile laterale pentru că valiza ta se poate ciocni de restul bagajelor. 
E o bucurie pentru mine să scriu! Îmi place să scriu zilnic despre despre diete, stil de viață sănătos, călătorii, flori, cărți, copii sau deco.
E o bucurie pentru mine să scriu! Îmi place să scriu zilnic despre despre diete, stil de viață sănătos, călătorii, flori, cărți, copii sau deco.
9 Mai 2019
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod