6 trucuri utile pe care să le folosești pe plajă

Nisipul care se lipește de orice, băuturile răcoritoare care se încălzesc foarte repede sau stropii de apă care ajung pe telefonul mobil sunt câteva dintre micile detalii enervante cu care ne confruntă atunci când suntem pe plajă.
Dar le poți remedia foarte ușor, dacă încerci aceste trucuri:

Scapă de nisipul de pe picioare

Folosește pudră de talc pentru a-ți menține picioarele uscate și a preveni lipirea nisipului de tălpi după ce ieși din apă. Pudra de talc absoarbe excesul de umezeală și îți menține picioarele uscate.

Ascunde bunurile de valoare

Când te afli pe plajă și vrei să intri în apă, de multe ori stai cu grija lucrurilor tale de valoare lăsate pe prosop. Dar ca să te bucuri fără griji de clipele petrecute în apă, încearcă un truc ingenios.
Folosește un scutec pentru copii, în care să înfășori telefonul, banii sau cărțile de credit înainte de a intra în apă. Toată lumea va crede că este un scutec pentru copii folosit.

Protejează telefonul de apă

Păstrează-ți telefonul uscat și în același timp protejat de nisip punându-l într-o pungă din plastic resigilabilă. Apoi, cu ajutorul unui pai de băut, extrage aerul din pungă. Telefonul tău va deveni în acest fel rezistent la apă.

Desfundă-ți urechile

Dacă ai reușit să-ți scoți toată apa din urechi după baia în mare sau piscină, dar tot ai senzația că urechile tale sunt înfrundate, trebuie să refaci presiunea normală din urechea internă. Cum să faci asta? Ia un balon obișnuit, trage aer în piept, ține-te cu degetele de nas și umflă balonul.
Vei auzi un pocnit ușor la nivelul urechilor, semn că presiunea a revenit la normal.

Menține sucurile reci

Înainte de a pleca la plajă, pune într-o sticlă de plastic puțină apă, cam un sfert, apoi bagă sticla în congelator. Iar când vrei o băutură rece pe plajă, toarnă peste gheața din sticlă și se va răci instant.

Protejează cearșaful de nisip

În loc să scuturi foarte des cearșaful de nisipi, folosește un truc simplu. Înlocuiește cearșaful obișnuit cu unul de tip protecție de saltea, prevăzut cu elastic.
Îți va permite să menții marginile ridicate pentru a împiedica nisipul să ajungă pe cearșaf.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
9 August 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod