Beyonce, luată peste picior: Pozele cu gemenii ei au ajuns subiect de parodie

Imaginile cu gemenii nou-născuţi pe care Beyonce le-a dat publicităţii au devenit subiect de parodie. Câţiva părinţi s-au pozat în ipostaze asemănătoare, ca o ironie la adresa vedetei.
Sătui de fotografiile foarte aranjate în care Beyonce pozează imitând personaje şi scene din tablourile renascentiste, câţiva părinţi s-au gândit să se distreze pe seama ei şi să-i reamintească, într-un mod ironic, faptul că nu este nici singura femeie, soţie şi mamă de pe Pământ, nici cea mai frumoasă şi nici cea mai importantă, aşa cum reiese din felul în care se prezintă pe Instagram.

Imaginile glamour cu artista ţinându-şi în braţe gemenii nou-născuţi pentru a-i prezenta lumii au stârnit imaginaţia multor părinţi, care s-au pozat în ipostaze amuzante.
În loc de glamour, oamenii obişnuiţi s-au bazat pe imaginaţie şi pe simţul umorului, ironizând foamea de glorie a cântăreţei.

Noua tendinţă este abia la început şi probabil că va face multe valuri pe internet. Totul a început când Sharon Kellaway, o mamă din Irlanda, a născut doi gemeni şi a decis să se pozeze cu ei în stilul lui Beyonce. Lumea a apreciat stilul brutal de onest al femeii, iar alţi părinţi au găsit inspiraţia de a poza asemănător, parodiind fotografiile excesiv de studiate cu care se promovează Beyonce.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
1 August 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod