Anca Pop, goala in cel mai provocator videoclip al anului in Romania! VIDEO – varianta cenzurata!

Anca Pop a filmat cel mai provocator videoclip al anului in Romania. Artista, revenita in tara ei natala dupa multi ani petrecuti in Canada, a lansat primul live nude session din industria muzicala autohtona.
Nonconformista si lipsita de inhibitii, vedeta a reinterpretat piesa ei, „Free Love”, intr-o maniera originala si inedita, renuntand treptat la haine, ipostaze ce i-au facut pe multi sa o compare cu Dita Von Teese.

Increzatoare in corpul sau si asumata prin toate proiectele sale indraznete, Anca Pop aduce ideea de sexualitate la un nou nivel jucandu-se cu limita care transforma eroticul in arta. Totul, cu scopul de a face publicul sa fie mai putin inhibat in fata a tot ce tine de exprimare sexuala.

Take me as your prisoner/ Lock my wrists over my body

I’ve been bored and now I’m hungry/ For someone to treat me naughty

What most and most excites me/ Is when you take me without asking

(Ia-ma de prizoniera/ Leaga-mi mainile

M-am plictistit, iar acum imi doresc cu disperare

Ca cineva sa ma pedepsesca

Ceea ce imi place la nebunie/ Este ca cineva sa ma ia pe nepregatite)

Acestea sunt versurile cu care Anca Pop isi incepe inedita si curajoasa versiune a hitului sau, Free Love, care are deja aproape 1,5 milioane de vizualizari pe Youtube.

Anca Pop este prezenta vara aceasta pe coperta editiei de iulie-august a revistei Playboy, intr-un pictorial incendiar semnat de Marius Baragan. 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod