model

A ieşit pe stradă fără pantaloni pe ea. Câţi şi-au dat seama? - VIDEO

După o muncă de două ore, în care o artistă i-a pictat pe corp o pereche falsă de jeanşi mulaţi, un model a ieşit pe stradă ca să testeze atenţia trecătorilor.

Un experiement social ciudat realizat la Londra arată cât de obişnuiţi suntem ca oamenii să se îmbrace într-un anumit fel, fără să mai dăm atenţie detaliilor. În cazul de faţă, blugii skinny, consacraţi în stilul casual, sunt un element vestimentar omniprezent, chiar şi când aceştia nu există.

Sarah Attwell, specializată în pictura pe corp, a lucrat timp de două ore pentru a crea o pereche falsă de jeanşi skinny pe corpul modelului Kelly Klein, într-un experiment pus la cale de cotidianul britanic Daily Mail.



Tânăra a fost apoi trimisă să se plimbe pe stradă purtând doar chiloţi, acoperită doar de pictura extrem de realistă, ce-i drept. Miza acestui test era: se vor prinde oamenii că tânăra nu are jeanşi?

Ei bine, imaginile arată că unele persoane au analizat-o mai atent, dar e greu de spus dacă şi-au dat seama şi au tăcut din politeţe.

 

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod