A avut pătrățele și în timpul sarcinii! Acum a născut al doilea copil și are un abdomen perfect

Un model care a șocat lumea cu burta ei tonifiată de gravidă a născut al doilea copil, un băiețel perfect sănătos.
Sarah Stage, poreclită pe internet ”gravida cu pătrățele” a dat naștere celui de-al doilea copil, în urmă cu câteva zile. Logan Alexander, cel de-a doilea copil al cuplului s-a născut prin cezariană și a cântărit aproape 3 kilograme și jumătate. Cuplul mai are împreună un băiețel de 2 ani, James Hunter. 

Sarah a postat pe contul său de Instagram o mulțime de fotografii pe perioada sarcinii, uimindu-și mereu fanii cu abdomenul său tonifiat în timp ce era în luna a opta și a noua de sarcină. 

Bruneta și-a ținut mereu fanii la curent cu îndeletnicirile ei de pe perioda sarcinii. În luna a șasea a postat o fotografie nud. În luna a șaptea, ea posta exerciții și antrenamentele intense pe care continua să le facă în timpul sarcinii avansate. 

În luna a opta, Sarah le mărturisea fanilor că se îngrășase 3 kilograme și 600 de grame pe perioada sarcinii, postând și o fotografie grăitoare în costum de baie. Într-adevăr dacă nu ai fi știut că este însărcinată, nici nu ți-ai fi dat seama că abdomenul perfect tonifiat ascunde o mică minune.
 
 
 
Chiar dacă a primit și comentarii incisive la aceste postări, bruneta de 33 de ani și-a văzut în continuare de treabă și a demonstrat că poți să ai un abdomen frumos chiar și în timpul sarcinii. În ceea ce privește siguranța acestor exerciții, bruneta și-a asumat-o și se pare că nu i-a afectat cu nimic nici prima sarcină, nici pe cea de-a doua. Ea s-a consultat mereu cu doctorul ei și a luat cele mai bune decizii pentru ea și copilul său, după cum le-a răspuns adesea răuvoitorilor. 

"Sunt oameni care cred ca sunt obsedată de cum arăt doar pentru că fac sport în timpul sarcinii. De fapt, nu-mi doresc decât să duc un stil de viață sănătos, un stil care să ne ofere mie și copilului meu o viață de calitate. Nu le judec pe cele care aleg să nu facă mișcare în sarcină, fiecare face ce vrea cu viața lui", a spus bruneta.
23 Octombrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod