Sport la Hollywood

Se spune ca in fata camerei ai mai mult cu 5 sau chiar 10 kilograme. Sigur insa ca, daca te afli in fata camerei, vrei sa arati cat mai bine posibil. Iata cateva dintre trucurile vedetelor favorite despre cum sa arati cat mai bine si nu neaparat in fata camerelor.
1. "Practic yoga, alerg, ador alpinismul si sa fac snowboarding iarna. Le combin astfel incat sa nu ma plictisesc. Este important pentru mine sa petrec putin timp singura in care sa ma antrenez. Incerc ca in fiecare zi sa am putin timp doar pentru mine in care sa fiu singura, sa pot gandi in liniste, sa ascult muzica si sa-mi fac planuri pentru fiecare zi." - Aisha Tyler, "Ghost Whisperer"

2. "Fac Pilates de 7 sau 8 ani si 40 de minute de treadmill zilnic." - Rebecca Romijn, "Pepper Dennis"

3. "Ma pastrez in forma alergand dupa fiul meu." - Debra Messing, "Will & Grace"

4. "De doua ori pe saptamana fac exercitii de forta si de cinci ori pe saptamana exercitii cardio, de obicei mers rapid pe banda rulanta in fata televizorului.
In Los Angeles practic mult alpinism." Lisa Loeb, "#1 Single"

5. "Sportul meu preferat este inotul. Nu este la fel de greu ca alergarea sau ridicarea de greutati. Te pastreaza slab si puternic." - Brooke Burns, "Pepper Dennis"

6. "Trebuie sa le combin, altfel ma plictisesc. Asa ca pot combina yoga cu alpinismul. Ador sa ies alaturi de cainele meu la plimbare si am si sala de gimnastica unde filmam. Asa ca in pauza ma pot antrena." - Sarah Chalke, "Scrubs"

7. "Merg foarte mult la sala de gimnastica. Schimb foarte des programul de exercitii pentru ca ma plictisesc. Inot mult si fac exercitii la trapez. Am filmat la New York intr-o vara, am facut putin trapez si mi-a placut foarte mult. Am si un profesor." - Mia Maestro, "Alias"

8.
"Sunt o buna alergatoare. Alerg in jur de 6 kilometri pe zi." - Julia Louis-Dreyfus, "The New Adventures of Old Christine"

9. "Ma antrenez cu Valerie Waters 5 zile pe saptamana. M-a ajutat sa-mi schimb intregul corp." - Poppy Montgomery, "Without a Trace"

10. "Alerg de cateva ori pe saptamana. Imi place sa alerg pe muzica energicacantata de formatii precum Arcade Fire sau White Stripes. Ma mentine in forma pentru ca e foarte greu sa alergi. Imi place foarte mult sa fac spinning si urmez un curs foarte bun de asa ceva." - Busy Philipps, "Love, Inc."

11. "Pentru mine, Pilates este solutia. Fac Pilates de trei ori pe saptamana, oricand pot. Ador aceasta metoda. Este perfecta pentru corpul meu." - Garcelle Beauvais-Nilon, "10.5: Apocalypse"

12.
"Lucrez cu un antrenor acum. Fac si greutati si incerc sa ma antrenez de trei ori pe saptamana." - Emily Deschanel, "Bones"

13. "Exceptand alpinismul, fac Pilates si lucrez cu un antrenor de fiecare data cand pot. A trebuit sa cumpar o banda rulanta pentru acasa datorita programului incarcat. Daca te trezesti la 4:00 nu prea ai chef sa te duci la sala. Asa ca este mai usor sa ai aparatul acasa." - Sarah Lancaster, "What about Brian"

14. "Fac ashtanga yoga. Pentru 2 ore esti concentrat asupra respiratiei, sa te pastrezi calm, sa iti infrigi frica si sa pastrezi liniste. Sunt ocupat cu o activitate pasnica si provocatoare in acelasi timp. Ma ajuta sa ma detasez de haosul acestei lumi. Imi fac timp intotdeauna, chiar daca trebuie sa ma trezesc la 3:30 dimineata.
- Lisa Edelstein, "House", "M.D"

15. "Practic yoga. Dar am suferit o operatie la spate cu cativa ani in urma, asa ca trebuie sa fiu foarte atenta. De obicei fac usoare exercitii cu greutati si Pilates. Astea sunt preferatele mele. Nu fac nimic din ce mi-ar putea afecta spatele." - Jane Seymour, "Modern Men"

16. "Am fost dansatoare, si am inceput de foarte tanara. Incerc sa fac cardio cand am timp. Ador sa practic Pilates pentru ca este putin bazat si pe dans." - Jane Leeves, "Misconceptions"

17. "Ashtanga yoga este potrivit pentru mine. Practic yoga de ani, dar acest tip de yoga il fac de un an. Este destul de greu." - Judy Greer, "Love Monkey"
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod