Oprah - Secretele dietei

Oprah Winfrey face parte din vedetele care stiu ce inseamna sa lupti pentru silueta si sanatatea ta. La 50 de ani, vedeta arata mai bine chiar decat la 20 de ani.
A reusit sa piarda un numar mare de kilograme, iar acest fapt nu a trecut neobservat de fanii acesteia. Oprah a impartasit experienta si micile secrete fanilor. Iata cateva dintre regulile pe care le-a urmat vedeta.

1. Determinare

Primul pas in procesul de slabire pentru Oprah a constituit-o hotararea de a pierde kilograme si de a fii sanatoasa. Vedeta a decis sa slabeasca dupa ce doctorul a avertizat-o in legatura cu serioasele probleme care pot aparea din cauza greutatii. Conform spuselor vedei este de nevoie de determinare pentru a pierde din greutate.

 
2. Fara "chestii albe"

Oprah numeste "chestii albe" toate alimentele fainoase rafinate, cartofi si zahar.         

3. Controlarea portiilor si fara alcool

Aceasta a declarat ca obisnuia sa consume o intreaga punga de cornulete, dar acum este foarte atenta la marimea portiilor de mancare.

4. Mancare pana la o anumita ora

Oprah nu mai mananca dupa cina. Conform antrenorului acesteia, faimosul Bob Greene, persoanele care mananca si dupa cina, o fac din motive emotionale si nu din cauza foamei.
 

5. Cat mai multa apa

Mesele vedetei se bazeaza pe legume si proteine slabe. Deseori aceasta consuma somon fiert.

6. Fitness

Vedete a devenit foarte atletica. A participat la un maraton inainte de a pierde kilograme, iar acum are parte de un program de fitness strict care include pilates, exercitii cardio si de forta.

Antrenorul acesteia a scos chiar o carte cu programul de slabit al vedetei. Secretul acestui regim consta in disciplina si motivatie.
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • alessia pe 5 Sep 2010, 00:03
    idem1

    si mie da mi antrenor si toate alea bucatar sa mi faca peste la gratar si dupa va zic peste o luna ca de la 63 am 49...macar..

    0
    0

  • vali pe 5 Nov 2007, 17:11

    da, e foarte buna dieta ei, din pacate de cind nu o mai tine s-a ingrasat la loc, ati vazut-o cum arata in ultima vreme? e iar grasutza...

    0
    0

  • Elena pe 29 Oct 2007, 10:08
    Da

    mi se pare realista acesta dieta

    0
    0

  • dobrita pe 26 Oct 2007, 18:15
    Oprah

    Asa mai da! antrenor personal , bucatar dietetician, Motivatie, in rest are tot ce-i trebuie unui OM sa atinga multumirea sufleteasca. Un psihic sanatos intr_un corp sanatos. Iar noroc i-a dat d-zeu cu carul ! Multa sanatate la toata lumea , si nu va doresc decat sa va intindeti atat ca va tine plapuma si sa gasiti in sufletele voastre numai capitole de multumire si fericire! iar pe artisti admirarii, merita fac sacrificii si eforturi f f mari sa se mentina acolo unde cu greu au ajuns!Succes tuturora in tot ce va propuneti!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod