Modelele te sfatuiesc

Sunt frumoase, celebre si dorite de toti barbatii. Multe femei le iau drept model si urmeaza diete doar din dorinta de a capata un aspect cat mai apropiat de al celor ce defileaza pe podium.
Iata cateva sfaturi de frumusete de la 8 dintre cele mai faimoase modele.

Christy Turlington
: "Practica yoga. Yoga te ajuta sa te relaxezi si sa fii impacat cu tine insuti."

Tyra Banks: "Foloseste un creion pentru ochi de culoare alba pe linia interna, de pe pleoapa inferioara. Astfel vei reusi sa ai ochi mai mari."

Gisele Bundchen: "Fericirea te infrumuseteaza. Zambeste si bucura-te de viata."

Heidi Klum: "Exercitiile fizice m-au ajutat sa-mi recapat silueta dupa nastere. Am petrecut multe ore antrenandu-ma si am avut o dieta scazuta in carbohidrati si bogata in legume si proteine, si mancam o data la 3 ore.

Kimora Lee Simmons: "Iubesc cosmeticele, in special cele foarte scumpe. Insa, adevarul este ca nu se observa diferenta, pe pielea mea, intre cele scumpe si cele ieftine. "

Liz Hurley: "Secretul unei pieli frumoase este hidratarea. Trebuie doar sa gasesti cea mai buna crema hidratanta pentru pielea ta."

Cindy Crawford: "Pune accent pe calitati si nu te stresa din cauza defectelor. Daca iti plac ochii, iar buzele ti se par urate, scoate-ti in evidenta ochii si aplica o culoare usoara buzelor tale, iar astfel iti vei evidentia ochii.

Iman: "Eu merg foarte mult pe jos. Si faptul ca am grija de fiul meu ma ajuta sa ma mentin in forma."
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod