Look de vedeta la indemana oricui

Sa arati fabulos precum o vedeta necesita timp si servicii costisitoare. Iata aici cateva trucuri care te pot ajuta sa arati asa cum iti doresti fara efort si metode pe care le poti urma chiar la tine acasa.
Ten

Sfatul vedetei: Olga Lorencin (este cea care se ocupa de tenul actritelor Carrie-Anne Moss si Rosanna Arquette)ingrijeste tenul clientelor sale cu un tratament pentru "covorul rosu", in Kiara, noul ei salon din Los Angeles. Tratamentul consta in exfolierea si hidratarea pielii si include un masaj anti-stres si ajuta la indepartarea petelor provocate de secretarea abundenta a glandelor sebacee.

Poti face acasa: Pentru a stopa eruptiile foloseste un ser acid-lactic exfoliant. Apoi diminueaza roseata pielii cu masca inventata de Lorencin: amesteca cu ajutorul blenderului o cupa de capsuni proaspete cu una de iaurt si cu o lingura de ulei de migdale. Masca se indeparteaza de pe fata dupa 20 de minute.


Par

Sfatul vedetei: Stilistul Charles Worthington a creat "Dream Couture", sampon si balsam, pentru a hidrata profund podoaba capilara a starurilor. Aceste tratamente contin sampanie si sunt aplicate prin masarea scalpului.

Poti face acasa: In timp ce faci dus iti poti trata parul cu un masca care da mai multe stralucire parului tau, compusa din fructe uleioase precum avocado. Apoi maseaza-ti usor scalpul dinspre frunte spre crestet pentru a stimula terminatiile nervoase.


Unghii

Sfatul vedetei: La centrul de infrumusetare, Sarah Wynter si Rachel Griffiths au primit designuri uimitoare de pedichiura in stilul Spa Pedicure. Au iesit de la salon cu degete frumoase si simtindu-se relaxate datorita masarii a anumitor puncte pozitionate pe talpa piciorului care au efect de calmare a intregului corp.

Poti face acasa: Umple un bazin cu apa calduta si adauga cateva picaturi de lotiune pentru a inmuia pielea. Apoi misca picioarele in asa fel incat sa simulezi un masaj.


Machiaj

Sfatul vedetei: Nimic nu este mai senzual decat buzele colorate in rosu intens. Dar ce conteaza mai mult este felul in care machiajul te face sa te simti. "Indiferent de ce se intampla in viata ta, un ruj  bun te poate binedispune oricand," spune Gregory Arlt, make-up artist care s-a ocupat de vedete precum Minnie Driver si cantareata Eve.

Poti face acasa: Foloseste rosul intens pentru buzele tale si te vei simti irezistibila. Sau incearca o nuanta diferita de ce folosesti de obicei. "Schimbarea machiajului are un efect benefic asupra starii tale," spune Arlt.


Corp

Sfatul vedetei: Vedete precum Jennifer Lopez si Salma Hayek isi rasfata corpul frecvent cu tratamente prin aromaterapie si masaje fierbinti.

Poti face acasa: Amesteca putin ulei de migdale cu ulei de levantica. Incalzeste uleiul obtinut intre palme si maseaza-ti corpul.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod