Jessica Simpson: "Doresc sa-mi pastrez formele"

Harley Pasternak face parte dintre cei mai cunoscuti nutritionisti de la Hollywood, iar cea mai noua clienta a acestuia este Jessica Simpson.
Jessica a reusit sa slabeasca aproximativ 10 kilograme in doar 2 luni, urmand un plan alimentar format din 5 mese pe zi, care includ proteine, grasimi sanatoase, carbohidrati complecsi, fibre si bauturi fara zahar.

Harley nu recomanda dietele bazate pe numararea caloriilor, ci alimentele sanatoase. Acest lucru nu inseamna ca poti consuma orice cantitate de calorii.

Cantaretei, Harley i-a recomandat 1300 de calorii pe zi si declara ca aceasta dieta functioneaza grozav in cazul acesteia.

Micul dejun: Fructe, iaurt degresat si cereale.

Gustare: Placinta cu lamaie.

Pranz: Supa crema de rosii, pui la gratar si salata.
   
Gustare: O felie de pizza pepperoni.
 
Cina: Pui si legume la gratar.
    
Cat despre sport, Jessica se antreneaza de 5 ori pe saptamana. "Nu mi-am dorit niciodata sa devin foarte slaba. Doresc sa-mi pastrez formele si feminitatea."    

Antrenamentul obisnuit al actritei dureaza 25 - 45 de minute si este format din: incalzire prin exercitii cardio (ciclism), exercitii de forta pentru partea superioara a corpului, exercitii de forta pentru partea inferioara a corpului, exercitii pentru abdomen si exercitii cardio pentru arderea grasimilor.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod