Dietele starurilor - Capricii sau necesitati?

Toti rasfoim ultimele reviste de moda, visand sa aratam ca acele creaturi slabe, cu picioare lungi si chipuri angelice, pe care le numim vedete. Cum reusesc sa arate asa? Par stralucitor, siluete perfecte si piele fara cusur, este normal sa se lase admirate de public.
Desigur, vedete precum Jennifer Lopez au o intreaga armata de designeri, machiori, antrenori, bucatari, care lucreaza impreuna pentru ca ele sa arate si sa se simta perfect, dar starurile Hollywood-ului apeleaza la trucuri sanatoase pentru a arata proaspete si frumoase.

Aparitia fara cusur a lui Ashley Judd, cu o greutate de aproximariv 55 kilograme, se mentine datorita evitarii a tuturor produselor lactate. Judd consuma lapte de soia in locul celui de vaca pentru cereale si-si incepe ziua cu un pahar de apa fierbinte si suc de lamaie, pentru curatare si stimularea digestiei.

Supermodelul Claudia Shiffer consuma doar fructe pana la pranz, iar Demi Moore pretinde ca vitaminele si ceaiurile de plante o ajuta sa-si pastreze energia, mentinand-o in forma pentru programul incarcat din fiecare zi.


Anumite staruri de la Hollywood au facut averi impresionante din industria dietelor. Suzanne Somers a creat o afacere de milioane de dolari cu ajutorul dietei Somersizing. Teoria pe care se bazeaza aceasta dieta este una simpla: o combinatie de mese cu alimente sarace in carbohidrati sau bogate in proteine. Desi multi au inregistrat succese cu ajutorul acestui regim, acesta a fost criticat de multi din cauza lipsei probelor stiintifice. De exemplu, Somers sustine ca atunci cand proteinele si carbohidratii sunt consumati impreuna, enzimele lor digestive se anuleaza reciproc, cauzand terminarea digestiei si a castigarii in greutate.
Ceea ce nu este adevarat.


Dieta Truestar

Alte staruri scapa de kilograme urmand o dieta asemanatoare cu metoda Truestar, regimul 40:30:30. Vedeta din "Friends", Jennifer Aniston, a reusit sa piarda surplusul de kilograme cu ajutorul acestei metode. Aceast regim, cunoscut si sub numele de The Zone Diet, a demonstrat ca echilibreaza nivelul zaharului din sange, obligand pancreasul sa secrete cantitatea necesara de insulina hormonala. Cand mananci echilibrat, reusesti usor sa pierzi din greutate.

Metoda Truestar consta in mese delicioase si usor de preparat pentru toti, alimente pline de minerale si vitamine, grasimi esentiale si enzine care sunt necesare pentru o optima stare de bine.

Pe langa dieta Truestar, care se bazeaza pe echilibrul hormonal, caloric si al PH-ului, poti folosi urmatoarele sfaturi pentru o slabire naturala, o piele frumoasa si un par sanatos.          

1.
Renunta la fumat. Fumatul este una dintre cele mai rapide cai de imbatranire a pielii.
2. Pentru o piele frumoasa si un par stralucitor consuma alimente ce contin grasimi esentiale omega-3, ca de exemplu pestele de apa rece (somon, ton, macrou), seminte de susan, nuci si oua. Deoarece este dificil sa obtii o cantitate suficienta de grasimi omega-3 doar din dieta, este mai bine sa suplimentezi cu capsule de ulei de peste, zilnic.
3. Consuma 6 - 8 pahare de apa pe zi. In lunile reci, cand corpul tinde sa consume bauturi si mancaruri calde, ceaiurile pe baza de plante pot fi o buna sursa de hidratare.
4. Exercitiile zilnice ajuta sa-ti mentii muschii puternici si articulatiile lubrifiate.
20 - 30 de minute acasa sau la sala de gimnastica sunt suficiente.
5. Evita alimentele din faina alba si zahar.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod