America Ferrera a slabit 10 kilograme

Ai observat ca frumoasa actrita din "Ugly Betty" a slabit? Este adevarat. America Ferrera arata mult mai slaba decat anul trecut.
"America a reusit sa scape de aproape 10 kilograme si de cativa centimetri din toate zonele corpului. A inlocuit grasimea corpului cu masa musculara," povesteste o prietena apropiata a actritei.

Si pentru ca traim intr-o lume in care aspectul fizic conteaza foarte mult, apare intrebarea daca tanara actrita de 23 de ani a slabit intentionat sau exista alte cauze? Apropiatii vedetei sustin ca aceasta pierdere de greutate este rezultatul programului incarcat. "A slabit pentru ca munceste foarte mult si nu are timp liber."

"Nu-mi doresc in mod special sa devin o reprezentanta a femeilor cu forme pline, dar nici nu detest acesta idee.
Cred ca sunt o persoana obisnuita si nu cred ca marimea hainelor pe care le porti te face diferit de ceilalti. Daca as incerca sa slabesc, probabil ca multe persoane ar gandi ca mi-am pierdut increderea in mine si ca nu ma simt bine in corpul meu, lucru total neadevarat
," declara America.

Desi se pare ca planul actritei nu este acela de a pierde kilograme, o prietena a acesteia crede ca a descoperit secretul actritei: "America incearca sa se limiteze la proteine slabe combinate cu fructe si legume.
Un alt truc pe care il foloseste este acela ca nu sare niciodata peste micul dejun. Iar daca se grabeste mananca repede un iaurt si un mar sau un baton de cereale. A invatat ca aceasta masa este cea mai importanta si daca uiti de ea iti poti ruina intreaga zi.
"

Se pare insa ca nici actrita nu rezista ispitelor culinare. Aceasta adora mancarea mexicana si nu poate renunta la desert, insa reuseste sa-l imparta cu prietenii sau se limiteaza la cateva inghitituri.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod