cafea

Trucul japonez pentru cafeaua perfectă

Cafeaua perfectă diferă de la persoană la persoană. Unii o preferă dulce și mai puțin puternică, pe când alții o beau neagră, fără zahăr. Unele studii chiar au descoperit faptul că, dacă bei cafeaua neagră, s-ar putea să ai anumite trăsături de personalitate deranjante.
Totuși, indiferent de modul în care îți place să o bei, nu trebuie să plătești o grămadă de bani pentru a bea o cafea mai aromată. Poți doar să cumperi un bilet de avion pentru Japonia, de exemplu. Iată care este trucul japonez pentru cafeaua perfectă!

Vrei să faci cafeaua perfectă? Încearcă acest truc japonez!


O companie japoneză de cafea a dezvăluit de curând noua sa tehnologie de fabricare a cafelei. Compania susține și că va modifica experiența de băut a cafelei pentru totdeauna.
Secretul lor constă în răcirea boabelor de cafea imediat după recoltare.

În mod normal, boabele de cafea sunt curățate imediat de învelișul lor exterior după recoltare. Dar metoda unică a companiei japoneze plasează întreaga boabă de cafea la temperaturi apropiate de îngheț și le permite să se maturizeze, crescând nivelurile de zaharoză, acizi organici și aminoacizi liberi. Rezultatul constă într-o aromă mai puternică și un gust mai bogat al cafelei de dimineață. Adăugarea acestui pas neobișnuit ar putea schimba modul în care bei cafeaua.

Vrei deja să încerci această băutură magică? Din păcate, va costa destul de mult să o bei.
Va trebui să îți rezervi un bilet pentru Japonia, aproape de sfârșitul anului 2018, când este programată lansarea noului produs.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod