Meniu vegan de Crăciun. Mănâncă şi slăbeşte!

Foto: Deliciously Ella


3. Ciuperci cu umplutură din quinoa şi seminţe de pin


Ai nevoie de

  • 6 ciuperci mari
  • o cană şi jumătate de quinoa
  • 1 cană cu seminţe de pin
  • coriandru proaspăt sau pătrunjel
  • busuioc proaspăt
  • 1 lingură cu pastă de susan tahina
  • 1/2 de lămâie.


Se pune quinoa la fiert cu trei căni de apă fierbinte, sare, ierburi uscate, sare şi paprika timp de 10-12 minute, la foc mic sub capac.
Ciupercile fără codiţe se pun la cuptor timp de 15 minute, după ce le-ai stropit cu puţin ulei de măsline.
Până când se fac ciupercile, se amestecă quinoa fiartă cu verdeţurile, seminţele de pin, pasta de susan şi zeama de la o jumătate de lămâie.
Se aşază amestecul peste ciuperci, după ce le-ai scos de la cuptor.

 

4. Piure de mazăre - Deliciously Ella


Ai nevoie de:

  • 1 pungă cu mazăre congelată
  • 2 lămâi verzi
  • 2 linguri cu ulei demăsline
  • sare.


Mazărea congelată se pune la fiert şi se lasă să clocotească 2-3 minute, după care se scurge de apă şi se mixează cu celelalte ingrediente într-un robot de bucătărie.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod