Fabrica de iaurt Danone lansează prima ediție de vară a programului de vizite After School la Danone

De mai bine de 24 de ani, în fabrica Danone din București se fac iaurturi cu care au crescut generații. Și de mai bine de 10 ani, în cadrul programului „Acasă la Danone”, mii de școlari trec, anual, pragul fabricii pentru a vedea cum laptele provenit de la fermierii și gospodarii locali devine iaurt.
Anul acesta compania lansează prima ediție a programului de vară „After School la Fabrica Danone”. Evenimentul dedicat publicului larg reprezintă o continuare a sesiunilor de vizite în fabrică pentru grădinițe și școli care se desfășoară pe parcursul anului școlar. Cererea tot mai mare de a afla cum este produs iaurtul cu care au crescut generații de copii a determinat compania să extindă programul pentru toate vârstele de consumatori, pe perioada sezonului de vară.

În cadrul vizitelor, toți cei interesați pot afla cum laptele proaspăt colectat de la fermele gospodarilor români ajunge în fabrica Danone și care este procesul prin care acesta se transformă zilnic în peste 1 milion de iaurturi simple, cu fructe sau cu cereale, pentru toate gusturile.
În plus, consumatorii pot să afle răspunsurile la toate curiozitățile direct de la echipa Danone: de la ce conține rețeta iaurtului preferat, la întregul proces prin care trece laptele pentru obținerea produsului final, și până la cum este asigurată calitatea și siguranța alimentară. Pe lângă experiența educativă, vizitatorii se vor putea bucura de o întâlnire cu roboții Spider Man, Vasilică, Vasilică cel Mic și Gemenii Arcil.

Pentru înscrieri, cei interesați trebuie să completeze formularul disponibil la adresa
danone.ro/acasa-la-danone/ " target="_blank">www. danone.ro/acasa-la-danone/ cu data și intervalul orar preferat, în categoria „Afterschool la Danone”. O vizită poate acomoda maximum 30 de persoane pe slot și durează 60 de minute, iar în cazul în care un anumit interval orar nu mai este disponibil, consumatorii pot trimite un e-mail la adresa comunicare.ro@danone.com pentru a fi adăugați pe lista de așteptare.

Întrebările și informațiile suplimentare pot fi adresate la adresa de e-mail comunicare.ro@danone.com.


Adresa fabricii Danone România este: Strada Nicolae Cânea nr. 96, sector 2 București.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod