Bonduelle lansează gama nouă de Amestec de Legume pentru Supe Cremă

Bonduelle lansează pe piața din România 3 noi tipuri de amestecuri de legume pentru pregătirea supelor cremă.
Supele cremă de legume sunt preparate sănătoase, sațioase și ușor de gătit. Rețetele vin întotdeauna în ajutorul mamelor în căutare de ceva hrănitor și delicios pentru întreaga familie, mai ales în sezonul rece.

Temperaturile scăzute, durata redusă de lumină a unei zile, o alimentație care nu conține o cantitate optimă de legume slăbesc sistemul imunitar. Vitaminele sunt extrem de importante pentru organism, mai ales în aceasta perioadă, deoarece acestea joaca un rol important și în creșterea nivelului de energie, fapt ce conduce la menținerea unei stări de bine.

Amestecurile de legume pentru supele cremă Bonduelle sunt disponibile la gramaj de 400 g și vin în 3 variante aromate și pline de vitamine: Conopidă (conopidă, morcov, pătrunjel, țelină, praz), Dovleac Dulce (dovleac, morcov, ceapă) și Legume verzi (zucchini, mazăre, fasole verde, broccoli).

Legumele pentru Supă Cremă Bonduelle conțin 100% legume, tăiate în bucăți.

 
Deja pregătite la aburi, procedeu specific legumelor Bonduelle, amestecurile își păstrează culoarea, gustul și vitaminele. Timpul de preparare este de doar 3 minute: amestecul de legume se fierbe timp de 3 minute, apoi se pasează cu un blender și se asezonează după gust. 

Supa-cremă are doar cuvinte de laudă din punct de vedere nutritiv: are multă apă și hidratează, e plină de vitamine și minerale, e dietetică și ideală pentru vegetarieni. Rețetele pot fi îmbunătățite cu crutoane sau smântână și supele pot deveni și un produs rafinat pentru iubitorii de gourmet: brânza de mucegai albastru se poate alătura elegant supei cremă de conopidă, o bucățică de ficat de gâscă adaugă savoare supei cremă de legume verzi sau brânza de capră celei de dovleac dulce. Ierburile aromate ca frunzele de busuioc, tarhon, rozmarin, cimbru, chimen aduc și ele extra savoare supelor.

Cu noile amestecuri de legume pentru supa cremă, Bonduelle încurajează iubitorii de legume să facă din supa cremă un aliat al sănătății, mai ales în sezonul rece!
 
Pentru mai multă inspirație, Bonduelle pune la dispoziție rețete pregătite cu aceste produse: 
www.bonduelle.ro/retete
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod